Ibis Instruments, zajedno sa partnerom FUJIKURA, će organizovati seminar „Fujikura 2020 Introduction of a NEW 90S Core Alignment Fusion Splicer “ za naše korisnike u Srbiji. Seminar će se održati 18. februara 2020. godine na splavu Gabbiano sa početkom od 10h.

Predavanja će držati predavači kompanije Ibis Instruments kao I predstavnici našeg partnera kompanije Fujikura, Markku St John, kao I gost iznenađenja koji nam dolazi direktno iz Japana.

Detaljnu agendu seminara možete pogledati na sledećem linku, a ukoliko ste zainteresovani za dolazak na seminar možete se prijaviti putem kontakt formulara.

 

Datum:     Utorak, 18. Februar 2020
Vreme:     10.00 h
Lokacija:  Splav Gabbiano, Kej oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija), link lokacije

*Molimo Vas da se najkasnije do 13.02.2020. godine prijavite za seminar jer je broj mesta ograničen.


Prihvatam uslove korišćenja.

Korisnik se slaže da Ibis Instruments ima puno pravo da dostavljenje lične kontakt podatke koristi za uspostavljanje kontakta sa korisnikom sa ciljem obaveštavanja o zahtevanim proizvodima, uslugama i svim ostalim upitima i obaveštenjima koji su deo operativnih poslova Ibis Instruments, a sve u skladu sa politikom poslovanja Ibis Instruments.

Korisnik može od Ibis Instruments-a zatražiti, isključivo u pisanom obliku, brisanje i/ili ažuriranje dostavljenih ličnih podataka, ili dela dostavljenih ličnih podataka. Ibis Instrumnets, u slučaju delimičnog brisanja i/ili ažuriranja podataka korisnika, zadržava pravo da u potpunosti obriše sve arhivirane lične podatke o korisniku.

Ibis Instrumnets zadržava specijalno pravo da neograničeno arhivira i čuva lične podatke korisnika koji su u vezi sa prethodno obavljenim uslugama ili bilo kojim uspostavljenim poslovnim odnosima za račun korisnika.


Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".