Pozivamo vas da posetite naš štand na konferenciji eSecurity, da čujete našu prezentaciju o osnivanju Nacionalnog CERT-a u Makedoniji, kao i da čujete panel diskusiju na temu „Zaštita podataka i njihovo čuvanje“ u kojoj će učestvovati jedan od naših security stručnjaka.

Konferencija eSecurity će se održati od 3. do 5. aprila 2019. godine u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Međunarodna konferencija eSecurity je jedna od značajnijih security konferencija u regionu, koja okuplja veliki broj stručnjaka iz oblasti informacione sigurnosti. Svake godine konferencija okupi veliki broj edukatora, prikažu se praktične demonstracije, radionice o trenutnim pretnjama, sofisticiranim metodama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim odbrambenim sistemima.

Kompanija Ibis Instruments koja je priznata kao ekspertska kompanija u security domenu biće Zlatni sponzor konferencije uz podršku našeg partnera IBM. Na konferenciji ćemo održati prezentaciju na kojoj ćemo govoriti o našem putu ka uspostavljanju Nacionalnog CERT-a u Makedoniji. Takođe, predstavićemo aktivnosti i faze za uvođenje usluga Nacionalnog CERT-a, kao i detaljnije objasniti neke od usluga. Treći deo prezentacije će se odnositi na izazove sa kojima se suočavamo i koji su slični za sve CERT-ove na Zapadnom Balkanu.

Više detalja o konferenciji: www.esecurity.rs

Prihvatam uslove korišćenja.

Korisnik se slaže da Ibis Instruments ima puno pravo da dostavljenje lične kontakt podatke koristi za uspostavljanje kontakta sa korisnikom sa ciljem obaveštavanja o zahtevanim proizvodima, uslugama i svim ostalim upitima i obaveštenjima koji su deo operativnih poslova Ibis Instruments, a sve u skladu sa politikom poslovanja Ibis Instruments.

Korisnik može od Ibis Instruments-a zatražiti, isključivo u pisanom obliku, brisanje i/ili ažuriranje dostavljenih ličnih podataka, ili dela dostavljenih ličnih podataka. Ibis Instrumnets, u slučaju delimičnog brisanja i/ili ažuriranja podataka korisnika, zadržava pravo da u potpunosti obriše sve arhivirane lične podatke o korisniku.

Ibis Instrumnets zadržava specijalno pravo da neograničeno arhivira i čuva lične podatke korisnika koji su u vezi sa prethodno obavljenim uslugama ili bilo kojim uspostavljenim poslovnim odnosima za račun korisnika.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".