Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Dve nove servis kompetence za IBIS INSTRUMENTS

Ibis Instruments je prvi IBM partner koji je postigao dve uslužne kompetence za bankarske i finansijske usluge i modernizaciju aplikacija. To smo postigli zahvaljujući našem dugogodišnjem partnerstvu sa IBM-om koje traje više od 16 godina.

Sa našim timom od 40 posvećenih IBM stručnjaka, spremni smo da pomognemo klijentima da ispune različite zahteve. U protekle 24 godine pomogli smo nekim od najvećih kompanija u našem regionu da prihvate digitalnu transformaciju i pomognemo im da napreduju predviđanjem trendova, predviđanjem raznih poremećaja i pokretanjem inovacija. Radujemo se što ćemo nastaviti da radimo sa IBM-om i pokazati svoje iskustvo na novim projektima koji tek predstoje u budućnosti.

Usluga – Modernizacija aplikacija

  • Omogućava telco dobavljačima usluga da efikasno upravljaju end-to-end životnim ciklusom porudžbina za složene ponude proizvoda, preko poslovnih linija i kanala za unos porudžbina kao što su web, call centar, prodavnica, mobilni uređaji, B2B.

Usluga – bankarske i finansijske usluge

  • Usluga je obuhvatala primenu elastičnog open box rešenja koje pomaže bankama da se pridržavaju PSD2 propisa i usklađuju lokalne propise sa Narodnom bankom i drugim telima.

share

Link kopiran!