Ibis Instruments je prvi IBM partner koji je postigao dve uslužne kompetence za bankarske i finansijske usluge i modernizaciju aplikacija. To smo postigli zahvaljujući našem dugogodišnjem partnerstvu sa IBM-om koje traje više od 16 godina.

Sa našim timom od 40 posvećenih IBM stručnjaka, spremni smo da pomognemo klijentima da ispune različite zahteve. U protekle 24 godine pomogli smo nekim od najvećih kompanija u našem regionu da prihvate digitalnu transformaciju i pomognemo im da napreduju predviđanjem trendova, predviđanjem raznih poremećaja i pokretanjem inovacija. Radujemo se što ćemo nastaviti da radimo sa IBM-om i pokazati svoje iskustvo na novim projektima koji tek predstoje u budućnosti.

Naziv competence Opis rešenja
Usluga – Modernizacija aplikacija Omogućava telco dobavljačima usluga da efikasno upravljaju end-to-end životnim ciklusom porudžbina za složene ponude proizvoda, preko poslovnih linija i kanala za unos porudžbina kao što su web, call centar, prodavnica, mobilni uređaji, B2B.
Usluga – bankarske i finansijske usluge Usluga je obuhvatala primenu elastičnog open box rešenja koje pomaže bankama da se pridržavaju PSD2 propisa i usklađuju lokalne propise sa Narodnom bankom i drugim telima.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".