Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

Data science konferencija 4.0

Četvrta po redu, Data science konferencija održana je 18. I 19. Septembra 2018. u hotelu Hyatt sa preko 1.000 učesnika iz više od 25 zemalja, kojom je Beograd sigurnim korakom stupio na svetsku Data science scenu.

Uz dosta poznatih kompanija, na konferenciji se našla i kompanija Ibis Instruments čiji je nastup podržan od strane kompanije IBM, a čiji je Ibis Instruments Platinum partner. Mlada i ambiciozna grupa ljudi koja stoji iza organizacije ove manifestacije iz godine u godinu podiže lestvicu kada je u pitanju kvalitet predavanja, renome predavača i sama organizacija. Konferencija dobija na značaju i imajući u vidu da su ogromne količine podataka svuda oko nas, da je Data science i sadašnjost i budućnost i da primena Big data analitike može unaprediti svaki segment naših života.

Drugog dana konferencije ispred kompanije Ibis Instruments predavanje je održala Aleksandra Mandić, Big Data Software Engineer, sa temom “Power of big data and data science in service of excellent customer experience”.

share

Link kopiran!