Pozivamo Vas da čujete prezentaciju „Data Lake in modern Data World24.juna u 12h koju će na ovogodišnjoj INFOTECH konferenciji, uz podršku našeg partnera IBM, održati naš kolega Bojan Pavlović, Software Development Director / BDM. Bojan će prezentovati kako Data lake tehnologija transformiše različite industruje (banking, telco, utility, government…), sa fokusom na poslovne benefite koje ova tehnologija donosi.

Biće podeljena iskustva sa najzanimljivijih projekata na ovom polju, kao i iskustveni saveti za uspešno uvođenje Big data tehnologije u organizacije. Prezentacija će pokriti metodološke, tehničke i poslovne aspekte Data lake projekata, kao i najbolje prakse koje donose najveće poslovne benefite organizacijama.

Konferencija INFOTECH održaće se 24. I 25. Juna 2020. U hotelu Izvor u Aranđelovcu, a više informacija o konferenciji možete pogledati na linku www.infotech.org.rs.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".