Unapredite poslovanje. Proširite svoje znanje.

Povežite se i razmenite misli sa najboljim tehničkim stručnjacima u oblasti merenja – I sve to ONLINE.

Vaše zdravlje i blagostanje tokom pandemije COVID-19 su naš prioritet. Zbog toga će 21. IBIS seminar biti ONLINE događaj. REZERVIŠITE DANAS KALENDARE i steknite dragoceno iskustvo seminara, sve iz udobnosti svog doma ili kancelarije.

21. Ibis Instruments Seminar biće organizovan 5. i 6. novembra 2020. godine, ali ovog puta kao LIVE događaj, okupiće sve najvažnije partnere za naše poslovanje i predstaviti najnovije tržišne trendove u oblasti merenja I to uz pomoć tehničkih stručnjaka naših partnera (VIAVI Solutions, Keysight Technologies, Teoco, Microchip, ATDI…).

Pozvali smo ugledne govornike koji se bave različitim temama koje pokrivaju širok spektar industrija, da učestvuju i govore na našem seminaru o svemu u virtuelnom okruženju. Neke od tema koje ćemo obraditi su 5G, Giga@Home, QoS i QoE, kritična komunalna infrastruktura, upravljanje i kontrola RF spektra, opšta i napredna laboratorijska rešenja, avionika i RTS.

Budite ispred novih trendova i steknite nove alate, smernice i uvid koji će vam pomoći da odredite kurs za budućnost mernih tehnologija – i vašu ulogu u vitalno važnim poljima. Biće održane edukativne sesije, a uključivaće i druženje i interakciju ćaskanjem uživo sa ciljem da se pruži puno iskustvo događaja.

Planirajete 5. i 6. novembar za Ibis online seminar!

Detaljnije o svakoj sesiji i spisak govornika 21. IBIS seminara možete pogledati u AGENDI koju smo pripremili, a za sve ostale detalje u vezi registracije kliknite na link 21 IBIS SEMINAR.

Biće nam čast da vas vidimo na našem prvom virtualnom događaju!

 

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".