Talas inovacija sve više utiče na brži razvoj novih tehnologija, ubrzavajući proces digitalizacije poslovanja i života. Posmatrati inovacije ili biti deo njih je pitanje koje se nameće svim kompanijama i industrijama podjednako. 

Kao kompanija koja 20 godina na svakom seminaru ukazuje na nove talase inovacija i usmerava partnere i saradnike da rešenja na kojima zajedno radimo budu korak ispred vremena, ove godine jubilarni seminar nosi naziv NAVIGATING THE FUTURE.

Pozivamo vas da od 17. do 19. oktobra budete deo 20-og jubilarnog Ibis Instruments seminara na Srebrnom jezeru. 

 

Hotel: „Danubia Park“

Vile: „Panorama“, „Dinčić“, „Stević“, „Kod Brke“, „Vila Talija“, „Vila Atos“, „Vila Stela et Luna“
Restoran: „SIDRO“

Konferencijske sale, gde će biti održane prezentacije se nalaze u hotelu „Danubia Park“.

Troškovi za period od 17. do 19.10.2019. godine, koji uključuju pun pansion za sve tipove smeštaja su:

Za goste iz Srbije:

1/1 soba: 16.100,00 DIN + PDV po osobi

1/2 soba: 13.700,00 DIN + PDV po osobi

Za goste iz inostranstva:

1/1 soba: 135 € + PDV po osobi

1/2 soba: 115 € + PDV po osobi

NAPOMENA: prevoz do Srebrnog jezera nije uključen u cenu.

Srebrno jezero, koje se nalazi na samo stotinak kilometara od Beograda, jedno je od najlepših jezera u Srbiji i jedno od omiljenih izletišta turista i ribolovaca. Nalazi se na lokaciji okruženoj atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima, te osim što u njemu možete da se rashladite, u njegovoj blizini ima i šta da se vidi.

Jezero se nalazi u neposrednoj blizini Velikog Gradišta, nedaleko od ušća Peka u Dunav. Dugačko je oko 14 kilometara, široko oko 300 metara, a dubina doseže do tri metra. U popodnevnim satima, kada sunce počinje polako da zalazi, jezero dobija srebrni odsjaj, po kojem je i nazvano.

 

Drugog dana seminara 18.oktobra od 13:30h biće organizovan izlet do Golubačke tvrđave.

Nakon ručka koji će biti organizovan u restoranu Sidro, polazak do Golubačke tvrđave će biti iz marine Srebrnog jezera brodom Silver Star. Krstarenje brodom Silver Star pružiće vam nezaboravno iskustvo i zadivljujući poged na dunavsko priobalje. Vožnja brodom do Golubačke tvrđave traje sat I 15 minuta. Obilazak same tvrđave trajaće nekih sat ipo, nakon čega će biti organizovan prevoz autobusom nazad do hotela Danubia park.

Više o tvrđavi Golubački grad možete pogledati na sledećem linku.

Udaljenost od centra Beograda do Velikog Gradišta i Srebrnog jezera je 115 kilometara. Ovo rastojanje se najlakše i najbrže prelazi auto putem Beograd-Niš. Na 63. kilometru od Beograda sa auto puta se skreće desno ka Požarevcu.

Nakon petnaestak kilometara vožnje, pre ulaska u centar Požarevca, skreće se desno na obilaznicu oko grada kod putne table Veliko Gradište, Kostolac. Obilaznicom se vozi desetak kilometara, prelazi se most preko reke Mlave i nastavlja dalje pored sela Bratinac. Na raskrsnici postoji tabla Veliko Gradište 28 kilometara. Narednih 6 kilometara put vodi kroz Stig. Slede sela Sirakovo, Majlovac, Đurakovo-Popovac, Topolovnik i Kumane.

Od izlaska iz Kumana do table Veliko Gradište, vozi se još 4 kilometra. Samo 300 metara posle putne table Veliko Gradište, nalazi se putna tabla koja vas obaveštava da se levo skreće ka Srebrnom jezeru.

PRIJAVA

Napomena: prevoz do Srebrnog jezera nije uključen u cenu

Molimo vas da za grupne prijave popunite sablon koji mozete preuzeti na linku TemplateForm.xls

Napomena: prevoz do Srebrnog jezera nije uključen u cenu

SPONZORI

Platinum Sponzor

ibm-min

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".