Unesite svoju email adresu kako biste mogli da preuzmete brošuru

19. Ibis Instruments Seminar

Ovogodišnji 19. po redu Ibis Instrumens Seminar uspešno je završen, ovaj put pod sloganom „Empowered by Innovation“. Seminar je po tradiciji održan u hotelu Danubia Park na Srebnom jezeru od 18. do 20.oktobra 2018.

Seminar je posetilo skoro 200 predstavnika kompanija iz Srbije i regiona, kao i partnera kompanije Ibis Instruments. Po prvi put na seminaru je predstavljen i IBMVR corner gde je kroz virtualnu realnost predstavljen Cognitive Security Operations Centar.

Ibis Instruments novi partner Kaspersy predstavio je interaktivnu igru koja je po prvi put urađena u Srbiji. Kasperski Interactive Protection Simulation (KIPS) je vežba koja donosi poslovne odluke IT timovima za bezbednost od korporacija i vladinih odeljenja u simulirano poslovno okruženje koje se suočava sa nizom neočekivanih sajber pretnji, pokušavajući da maksimizira profit i održi poverenje.

Ovogodišnji seminar uključio je edukativne sesije, trendove sa tržišta, buduci razvoj proizvoda uz druženje i interakciju sa kolegama iz ICT industrije. U namenskim sesijama naši strucnjaci su sve prisutne upoznali sa:

  • Znacajem Cyber Security-a za razvoj društva,
  • Digitalnom transformacijom u Telco, Enterprise i Government,
  • Finansijskim regulativama vođenim od strane EU i njihovim primenama,
  • Inovativnim in house rešenjima za Big Data & Analytics – Ibis Performance Insights,
  • Cloudification
  • Naprednim ICT merenjima

Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovogodišnji Seminar, pre svega našem platinum sponzoru IBM, kao I partnerima VIAVI, Kaspersky, Oracle, Check Point, Narda, a i ostalim partnerima prijateljima ovogodišnjeg Seminara.

Na narednom jubilarnom 20. Ibis Seminaru očekujemo I više korisnika I još novih tema, a tada možda I na novoj lokaciji.

share

Link kopiran!