Ovogodišnji 19. po redu Ibis Instrumens Seminar uspešno je završen, ovaj put pod sloganom „Empowered by Innovation“. Seminar je po tradiciji održan u hotelu Danubia Park na Srebnom jezeru od 18. do 20.oktobra 2018.

Seminar je posetilo skoro 200 predstavnika kompanija iz Srbije i regiona, kao i partnera kompanije Ibis Instruments. Po prvi put na seminaru je predstavljen i IBMVR corner gde je kroz virtualnu realnost predstavljen Cognitive Security Operations Centar.

Ibis Instruments novi partner Kaspersy predstavio je interaktivnu igru koja je po prvi put urađena u Srbiji. Kasperski Interactive Protection Simulation (KIPS) je vežba koja donosi poslovne odluke IT timovima za bezbednost od korporacija i vladinih odeljenja u simulirano poslovno okruženje koje se suočava sa nizom neočekivanih sajber pretnji, pokušavajući da maksimizira profit i održi poverenje.

Ovogodišnji seminar uključio je edukativne sesije, trendove sa tržišta, buduci razvoj proizvoda uz druženje i interakciju sa kolegama iz ICT industrije. U namenskim sesijama naši strucnjaci su sve prisutne upoznali sa:

  • Znacajem Cyber Security-a za razvoj društva,
  • Digitalnom transformacijom u Telco, Enterprise i Government,
  • Finansijskim regulativama vođenim od strane EU i njihovim primenama,
  • Inovativnim in house rešenjima za Big Data & Analytics – Ibis Performance Insights,
  • Cloudification
  • Naprednim ICT merenjima

Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovogodišnji Seminar, pre svega našem platinum sponzoru IBM, kao I partnerima VIAVI, Kaspersky, Oracle, Check Point, Narda, a i ostalim partnerima prijateljima ovogodišnjeg Seminara.

Na narednom jubilarnom 20. Ibis Seminaru očekujemo I više korisnika I još novih tema, a tada možda I na novoj lokaciji.

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".