Të dhënat e shumta dhe analizat

Ne transformojm të dhënat në suksesin tuaj korporativ. Me shfrytëzimin më të mirë të të dhënave duke përdorur aftësitë e avancuara analitike të zgjidhjeve të Ibis Instruments, organizata juaj do të jetë në gjendje të ketë një kuptim më të thellë të biznesit, më të besueshme dhe duke e bërë më të mirë vendimin e reagimit të shpejtë të afërt me kohë reale.

Kërkesat e tregut

Kërkesat e tregut

Bizneset sot përballen me sfida të ndryshme të tilla si nevoja për të kuptuar më mirë klientëve tanë, për të përmirësuar përvojën e konsumatorit, të zvogëlojë dybek, luftën kundër mashtrimit, të zvogëlojë rreziqet, jam optimist proceset e prodhimit, të zvogëluar shpenzimet dhe të zbuluar mundësitë e fshehura. Në anën tjetër, ne po përballemi me një shpërthim të të dhënave të krijuara nga burime të ndryshme, të cilat ndoshta do të mund të na ndihmojnë për t'iu ...

Bizneset sot përballen me sfida të ndryshme të tilla si nevoja për të kuptuar më mirë klientëve tanë, për të përmirësuar përvojën e konsumatorit, të zvogëlojë dybek, luftën kundër mashtrimit, të zvogëlojë rreziqet, jam optimist proceset e prodhimit, të zvogëluar shpenzimet dhe të zbuluar mundësitë e fshehura. Në anën tjetër, ne po përballemi me një shpërthim të të dhënave të krijuara nga burime të ndryshme, të cilat ndoshta do të mund të na ndihmojnë për t'iu përgjigjur në këto kërkesë e biznesit, por në shumicën e rasteve këto të dhëna është e papërdorur ose të japë rezultate të kufizuara për shkak të kufizimeve të mjeteve standarde përpunimit të të dhënave. Instrumentet Ibis prezanton portofolin e saj Big Dhënat si zgjidhje, e cila na ndihmon për t'iu përgjigjur sfidave të biznesit.

lexoni më shum
Ne kemi zgjidhje

Ne kemi zgjidhje

Familja e zgjidhjeve të Ibis Instruments pë Big Data dhe Analytics është duke drejtuar lloje të reja të njohurive që fuqizojnë organizatat dhe industritë për të arritur shumë më tepër se sa dikush të ket menduar që të jetë e mundur vetëm pak vite më parë. Asnjë vendim nuk është lënë në dorë të fatit. Gjithkush në ndonjë organizatë mund të fitojë njohuri të reja, të identifikojë mundësitë dhe të veprojnë shpejtë duke aplikuar analytics. Ibis Instruments me Big dhënave ...

Familja e zgjidhjeve të Ibis Instruments pë Big Data dhe Analytics është duke drejtuar lloje të reja të njohurive që fuqizojnë organizatat dhe industritë për të arritur shumë më tepër se sa dikush të ket menduar që të jetë e mundur vetëm pak vite më parë. Asnjë vendim nuk është lënë në dorë të fatit. Gjithkush në ndonjë organizatë mund të fitojë njohuri të reja, të identifikojë mundësitë dhe të veprojnë shpejtë duke aplikuar analytics. Ibis Instruments me Big dhënave dhe Analytics portofolin e saj mundëson organizatën tuaj për ta kthyer pasqyrë më të shpejtë në veprim të shpejtë me aftësi të pashoq analytics në një bazë të të dhënave që ju mund të besimit. Ibis Instruments ju ndihmon të përshtaten lehtë në të dhënat e sotme hibride - strukturuar dhe pastrukturuar, në pushim dhe në lëvizje, në mjediset, në re dhe në mjedise të përziera dhe të aktivizoj biznesin tuaj me risi të shpejtë. Organizata juaj do të jetë në gjendje të kthehet të dhënave në depërtim më të thellë, vendimet e të sigurt dhe më të shpejtë, veprimet në-kohë, me analytics gjerë aftësitë nga zgjidhjet Ibis Instruments. Me aftësi të gjerë analytics, ju mund të kuptoni se çfarë ka ndodhur, çfarë do të ndodhë dhe se çfarë duhet të ndodhë. Lehtë të angazhohen dy të biznesit dhe përdoruesit teknike për të zbuluar mundësitë dhe adresuar çështjet e mëdha. Operacionalizuar analytics në proceset e biznesit.

lexoni më shum
Biznes Inteligjenca dhe analizat e avansuara

Biznes Inteligjenca dhe analizat e avansuara

PËRSHPEJTONI RRITJEN PËRMES KUPTIMIT TË THELL TË BIZNESIT TUAJ

Biznes Inteligjenca (BI) dhe analitikat e avancuara japin avantazh në nxjerrjen e njohurive nga të dhënat - për të identifikuar rrezikun dhe për të përfituar nga mundësitë. Për të fituar një kuptim të thellë të biznesit tuaj me raportet, dashboards, vizualizimet dhe analizat e informacionit. Ibis Instruments ofron mjetet udhëheqëse pë Enterprize BI, në dispozicion në cloud, ose në lokalet, përafrimin e organizatës suaj rreth të dhënave të besuara dhe aftësitë e vetë-shërbimit që ...

Biznes Inteligjenca (BI) dhe analitikat e avancuara japin avantazh në nxjerrjen e njohurive nga të dhënat - për të identifikuar rrezikun dhe për të përfituar nga mundësitë. Për të fituar një kuptim të thellë të biznesit tuaj me raportet, dashboards, vizualizimet dhe analizat e informacionit. Ibis Instruments ofron mjetet udhëheqëse pë Enterprize BI, në dispozicion në cloud, ose në lokalet, përafrimin e organizatës suaj rreth të dhënave të besuara dhe aftësitë e vetë-shërbimit që mundësojnë gatishmërinë për të përshpejtuar rritjen.

lexoni më shum
Teknologjit e procesimit masiv paralel

Teknologjit e procesimit masiv paralel

HAPNI POTENCIALIN E VËRTET TË DHËNAVE TUAJA

Massively parallel processing (MPP), po ndryshon lojën për pajisje depo të dhënave. Projektuar për t'ju ndihmuar të zhbllokuar potencialin e vërtetë të të dhënave, MPP aplikim ka përparësi të performancës mbi qasjet tradicionale vjen nga arkitektura e saj masivisht paralele të përpunimit që kombinon serverat teh dhe magazinimit disk me filtrim të dhënave duke përdorur të programueshme të fushës Gate (FPGAs). Ky kombinim jep performancë të shpejtë pyetje mbi ngarkesën e punës ...

Massively parallel processing (MPP), po ndryshon lojën për pajisje depo të dhënave. Projektuar për t'ju ndihmuar të zhbllokuar potencialin e vërtetë të të dhënave, MPP aplikim ka përparësi të performancës mbi qasjet tradicionale vjen nga arkitektura e saj masivisht paralele të përpunimit që kombinon serverat teh dhe magazinimit disk me filtrim të dhënave duke përdorur të programueshme të fushës Gate (FPGAs). Ky kombinim jep performancë të shpejtë pyetje mbi ngarkesën e punës analitike mbështetëse mijëra e përdoruesve të aplikimit të zbulimit të biznesit, analitika sofistikuar me shpejtësinë e mendimit, dhe Petabyte scalability.

Teknologjia MPP jep performancë të lartë automatikisht, pa indeksimin apo rregullim të kërkuara. Si një aplikim, të gjithë e integrimit të hardware, software dhe magazinimit është bërë për ju, duke çuar në cikle të shkurtër dislokimit dhe industrisë kohë çon në Vlerën për BI dhe iniciativave analitike. Pajisja është dorëzuar gati-te-shkuar për të menjëhershëm ngarkimin e të dhënave dhe ekzekutimin query dhe integron me ETL kryesor, BI dhe aplikimet analitike nëpërmjet standarde ODBC, JDBC dhe interfaces Ole DB. MPP aplikim në mënyrë dramatike thjeshton analitika duke konsoliduar të gjitha aktivitet analitik në një vend, të drejtë ku të dhënat banon. Ibis Instruments është ofruar zgjidhje me porosi për industri të ndryshme të bazuara në teknologjinë MPP dhe ndihmon organizatat për t'iu përgjigjur sfidave dhe për të arritur qëllimet e tyre.

lexoni më shum
Hadoop

Hadoop

RUANI DHE PROCESONI PA LIMITE

Teknologjia Hadoop mundëson përpunimin e distribuar të të dhënave në grupe të mëdha nëpër grupe të serverave për komoditet. Ajo është projektuar për shkallë nga një server të vetëm për mijëra makina, me një shkallë shumë të lartë të tolerancës faj. Teknologji Hadoop ju mundëson për të ruajtur dhe të procesit, në mënyrë të kosto-efektive, të dhënave të pastrukturuara ose gjysmë të strukturuara nga web klikoni rrjedhat, mediat sociale, server logs, pajisjet dhe sensorë, ...

Teknologjia Hadoop mundëson përpunimin e distribuar të të dhënave në grupe të mëdha nëpër grupe të serverave për komoditet. Ajo është projektuar për shkallë nga një server të vetëm për mijëra makina, me një shkallë shumë të lartë të tolerancës faj. Teknologji Hadoop ju mundëson për të ruajtur dhe të procesit, në mënyrë të kosto-efektive, të dhënave të pastrukturuara ose gjysmë të strukturuara nga web klikoni rrjedhat, mediat sociale, server logs, pajisjet dhe sensorë, dhe më shumë. Kjo ju lejon për të analizuar grupe të reja të të dhënave, të fitojë njohuri dhe të zbulojë mundësitë e reja të biznesit për të përzënë organizatën tuaj përpara.

Ibis Instruments është një integrues kryesor Hadoop në rajon, u përqëndrua në promovimin dhe avancimin Apache Hadoop për sipërmarrjen dhe krijimin e zgjidhjeve të specializuara bazuar në këtë teknologji. Hadoop është komponenti kryesor në zgjidhjet tona për ruajtjen e të dhënave, menaxhimin e performancës rrjetit, menaxhimin e rrezikut, parandalimit dybek klient, zbulimin e mashtrimit, analiza ndjenjave klient, analitika mediave sociale, etj.

lexoni më shum
Eksplorimi i avancuar i të dhënave

Eksplorimi i avancuar i të dhënave

E TËRË NDËRMARJA NË NJË QËLLIM TË VETËM

Zgjidhjet e eksplorimit të dhënat kombinon përmbajtje dhe të dhëna nga shumë sisteme të ndryshme në të gjithë ndërmarrjes dhe ia paraqet atë për përdoruesit në një qëllim të vetëm, duke ulur në mënyrë të ndjeshme sasinë e kohës që kaloi në kërkim të informacionit dhe rritjen e aftësinë e tyre për të punuar zgjuar. Aplikacionet Explorer informacionit 360-shkallë të japë të dhënat, analitika dhe njohuri njohëse të rëndësishme për rolin, kontekstit dhe aktuale të ...

Zgjidhjet e eksplorimit të dhënat kombinon përmbajtje dhe të dhëna nga shumë sisteme të ndryshme në të gjithë ndërmarrjes dhe ia paraqet atë për përdoruesit në një qëllim të vetëm, duke ulur në mënyrë të ndjeshme sasinë e kohës që kaloi në kërkim të informacionit dhe rritjen e aftësinë e tyre për të punuar zgjuar. Aplikacionet Explorer informacionit 360-shkallë të japë të dhënat, analitika dhe njohuri njohëse të rëndësishme për rolin, kontekstit dhe aktuale të aktiviteteve të përdoruesit.

lexoni më shum
Përpunimi i streaming - analitika në kohë reale

Përpunimi i streaming - analitika në kohë reale

RUANI MË PAK, ANALIZONI MË SHUM, VENDOSNI MË MIR DHE MË SHPEJT

Streaming processing ju mundëson organizatave të përpunojnë të dhënat të cilat janë gjithmonë aktive dhe kurrë në pushim. Përpunimit Streaming ndihmon mundësi organizatat vend dhe rreziqet në të gjitha të dhënave në kohë reale. Ibis Instruments ofron zgjidhje të përpunimit streaming që vazhdimisht analizojnë të dhënat dhe të lidheni me të gjitha burimet e të dhënave. Zgjidhjet tona të përpunimit Streaming ofrojnë një zgjidhje të plotë me një mjedis të zhvillimit, runtime ...

Streaming processing ju mundëson organizatave të përpunojnë të dhënat të cilat janë gjithmonë aktive dhe kurrë në pushim. Përpunimit Streaming ndihmon mundësi organizatat vend dhe rreziqet në të gjitha të dhënave në kohë reale. Ibis Instruments ofron zgjidhje të përpunimit streaming që vazhdimisht analizojnë të dhënat dhe të lidheni me të gjitha burimet e të dhënave. Zgjidhjet tona të përpunimit Streaming ofrojnë një zgjidhje të plotë me një mjedis të zhvillimit, runtime dhe analitika mjediseve të tilla si përpunimit të gjuhës natyrore, imazhi / njohjen e zërit dhe analiza hapësinore përkohshme. Zgjidhje efikase të dorëzojë në kohë reale të përpunimit analitik në vazhdimisht në ndryshim të dhënave në lëvizje dhe për të mundësuar analitika përshkruese dhe parashikuese për të mbështetur vendimet në kohë reale. Kapur dhe analizuar të gjitha të dhënat, gjatë gjithë kohës, vetëm në kohë. Me lumë informatikë, dyqan më pak, analizuar më shumë dhe të marrin vendime më të mira më të shpejtë.

lexoni më shum
Analizat e parashikueshme

Analizat e parashikueshme

NE VENDOSIM FUQIN NË DUART TUAJA

Predictive analytics sjell bashkarisht mundësit e analizave të avancuara që përfshin analiza ad-hoc statistikore, modelimit parashikuese, të dhënat e minierave, analitika tekst, analitika subjektit, optimization, në kohë reale rezultatin, të mësuarit e makinës dhe më shumë dhe e vë këto aftësi në duart e përdoruesve të biznesit, shkencëtarë të dhënave, dhe zhvilluesit. Analytics parashikuese mund t'ju ndihmojnë gjithashtu për të parashikuar dhe për të shmangur të infrastrukturës ...

Predictive analytics sjell bashkarisht mundësit e analizave të avancuara që përfshin analiza ad-hoc statistikore, modelimit parashikuese, të dhënat e minierave, analitika tekst, analitika subjektit, optimization, në kohë reale rezultatin, të mësuarit e makinës dhe më shumë dhe e vë këto aftësi në duart e përdoruesve të biznesit, shkencëtarë të dhënave, dhe zhvilluesit. Analytics parashikuese mund t'ju ndihmojnë gjithashtu për të parashikuar dhe për të shmangur të infrastrukturës dhe shërbimeve ndërprerje dhe për të zvogëluar kostot operative.

lexoni më shum
Optimizimi dhe Gjeolokacioni

Optimizimi dhe Gjeolokacioni

ARINI DHE MBANI NJË MBULIM TË CAKUT, KAPACITETEVE DHE CILËSIS

Ibis Instruments duke ofruar zgjidhje best-of-breed, të fuqishme dhe zgjidhje të besueshme, duke përfshirë listën optimization fqinj, optimization parametër, planifikimin e frekuencave, planifikimin automatike qelizave, dhe më shumë. Ran Zgjidhjet tona Optimization mundësuar ofruesit e shërbimeve për të arritur dhe mbajtur mbulimin e pikut, kapacitetin, dhe cilësinë. Veçori të përparuara, të tilla si mbledhjen e automatizuar të të dhënave, analizën e lokacionit Geo-pasuruar, dhe ...

Ibis Instruments duke ofruar zgjidhje best-of-breed, të fuqishme dhe zgjidhje të besueshme, duke përfshirë listën optimization fqinj, optimization parametër, planifikimin e frekuencave, planifikimin automatike qelizave, dhe më shumë. Ran Zgjidhjet tona Optimization mundësuar ofruesit e shërbimeve për të arritur dhe mbajtur mbulimin e pikut, kapacitetin, dhe cilësinë. Veçori të përparuara, të tilla si mbledhjen e automatizuar të të dhënave, analizën e lokacionit Geo-pasuruar, dhe automatike optimization parapagues me bazë të ofruar përmirësime unike për të dy punës inxhinieri dhe cilësinë e rrjetit. Arkitektura e saj klasën ndërmarrje klient-server siguron mbledhjen e shkallëzuar e të dhënave, përpunimin, ruajtjen, dhe sjell një, aplikim të plotë me tipare klient të pasur që mundëson inxhinierë dhe menaxherët e tyre të lehtë të kryer optimization dhe analiza detyrat e kërkuara në një mjedis shumë të përgjegjshëm.

lexoni më shum
Ndërmjetsimi kovergjent

Ndërmjetsimi kovergjent

PËRBALLUNI ME SILO-BASED ARKITEKTURËN

Gjithkush urren kullave të silosit të bazuar në të drejtën e arkitekturës? Ibis Instruments duke ofruar Comptel zgjidhje që lufton koston totale të pronësisë (TCO) joefikasitetin dhe CAPEX të lartë dhe OPEX duke hequr arkitekturën e kullave të silosit e bazuar përbërë nga offline shumëfishtë dhe motorët e ndërmjetësimit në internet. Këto sisteme mund të kandidojë në organizata të ndryshme dhe linjat e prodhimit: në njërën anë ata mund të kujdeset p.sh. offline përpunimit XDR ...

Gjithkush urren kullave të silosit të bazuar në të drejtën e arkitekturës? Ibis Instruments duke ofruar Comptel zgjidhje që lufton koston totale të pronësisë (TCO) joefikasitetin dhe CAPEX të lartë dhe OPEX duke hequr arkitekturën e kullave të silosit e bazuar përbërë nga offline shumëfishtë dhe motorët e ndërmjetësimit në internet. Këto sisteme mund të kandidojë në organizata të ndryshme dhe linjat e prodhimit: në njërën anë ata mund të kujdeset p.sh. offline përpunimit XDR në IT dhe në të dhënat në internet proces tjetër dorë akuzuar ngjarjet në departamentin përgjegjës të rrjetit. Comptel shtresë ndërmjetësimi centralizuar zgjidh nevojën për arkitekturën konvergjente: përveç grumbull XDR mbledhjen dhe internet bi-drejtuar rrjedhën e trafikut, ajo mund të përdoret si një shtresë fleksibël të dhënat e integrimit në multi-shitësi transformimet OSS / BSS.

lexoni më shum
Menaxhimi i eksperiencës me shfrytëzuesit

Menaxhimi i eksperiencës me shfrytëzuesit

RRISNI KËNAQËSIN E SHFRYTËZUESVE TUAJ

Në kushtet e treg mjaft konkurrues si është sot, e ndjekur nga epoka e shpërthimit të dhënave në së bashku me rritjen e numrit të pajisjeve inteligjente të komunikimit, ekziston një trend dhe nevojën për operatorët celularë të përqendrohen operacionet e tyre dhe proceset e biznesit ndaj nevojave dhe kënaqësisë klientët e individuale. Një qasje e tillë kërkon një zgjidhje të fuqishme për Customer Experience Management (CEM) që do të jetë në gjendje të sigurojë informacion për ...

Në kushtet e treg mjaft konkurrues si është sot, e ndjekur nga epoka e shpërthimit të dhënave në së bashku me rritjen e numrit të pajisjeve inteligjente të komunikimit, ekziston një trend dhe nevojën për operatorët celularë të përqendrohen operacionet e tyre dhe proceset e biznesit ndaj nevojave dhe kënaqësisë klientët e individuale. Një qasje e tillë kërkon një zgjidhje të fuqishme për Customer Experience Management (CEM) që do të jetë në gjendje të sigurojë informacion për operatorët celularë kryesisht në përvojën e konsumatorit, por edhe një pasqyrë në performancën e rrjetit, performanca të pajisjes dhe performancën e përgjithshme të shërbimit. Ne jemi duke ofruar zgjidhje që ofron afër shikimit kohë reale dhe matjen e si konsumatorët individualë përdorin dhe të përjetojnë shërbimet tuaja celular. Me njohuri në përvojë, ju mund të shpejt të diagnostikuar dhe zgjidhur çështjet e konsumatorëve në të gjithë aplikimet, pajisjeve dhe rrjeteve, si dhe përmirësimin e menaxhimit të konsumatorëve. Me njohuri mbi përdorimin që ju mund të kuptoni atë që interesat e klientit tuaj dhe për të krijuar dhe objektivi ofertat e reja që përzënë të ardhurat mesatare për përdorues.

lexoni më shum
Zgjidhje e shfrytëzueshme

Zgjidhje e shfrytëzueshme

PËR QFARDO SFIDE, NE KEMI ZGJIDHJE

Ibis Instruments krijon zgjidhje të specializuara dhe të shfrytëzueshme, bazuar në teknologji të përparuar të Big Data, për të ndihmuar organizatat të përgjigjet në sfidat specifike në industri të ndryshme.

Ibis Instruments krijon zgjidhje të specializuara dhe të shfrytëzueshme, bazuar në teknologji të përparuar të Big Data, për të ndihmuar organizatat të përgjigjet në sfidat specifike në industri të ndryshme.

Interneti I gjërave

Interneti I gjërave

E ARDHMJA ËSHTË KËTU. A JENI GATI?

Ibis Instruments ofron bazuar në cloud Internet of Things (IoT) platformën me zgjidhje parakonfiguruarat se adresa e internetit të përbashkët të skenarëve të gjërave, kështu që ju mund të kapur dhe analizuar të dhënat pashfrytëzuara për të transformuar biznesin tuaj.

Ibis Instruments ofron bazuar në cloud Internet of Things (IoT) platformën me zgjidhje parakonfiguruarat se adresa e internetit të përbashkët të skenarëve të gjërave, kështu që ju mund të kapur dhe analizuar të dhënat pashfrytëzuara për të transformuar biznesin tuaj.

Përse Ibis Instruments?

Interneti I gjërave

Njohuri

 • Konsultant me përvoj të cilët mund t’ju ndihmojnë në definimin e zgjidhjes për Big Data.
 • Ekip me expertizë të lart për të dizajnuar, implementuar, regulluar Big Data zgjidhjet e komplikuara, si të vogla poashtu edhe të mëdha.
 • Ekspert të certifikuar nga shitësit relevant dhe industria.
Besueshmëria

Besueshmëria

 • Ne jemi partner afatgjat me prodhuesit udhëheqës të strategjive për Big Data.
 • Ne ofrojmë zgjidhjet e ardhmeris së Big Data me udhërrëfyes të qart.
 • Ne kemi në dispozicion ekip për mbështetje teknike 24/7 të gatshëm për tu përgjigjur kërkesave tuaja.
 • Ne ndërtojmë partneritet strategjik me konsumatorët tanë duke u ndihmuar atyre të shfrytëzojnë në maksimum zgjidhjet e implementuara.
Interneti I gjërave

Eksperienca

 • Mbi 10 vite eksperienc me Big Data zgjidhjet.
 • Ne kemi implementuar Big Data Zgjidhjet në kushtet dhe mjediset më të komplikuara.
 • Ne kemi përvojë të bazuar në eksperiencë praktike të rekomanduar për implementim të Big Data zgjidhjeve.

BESONI ATA TË CILËT KANË PROVUAR QASJEN TANË

Storje e suksesit

Tier 1 ofrues përdor platformën Ibis Instruments Big Data përshtatur për ofruesit e shërbimeve të TIK-ut mjedis të përmirësuar cilësinë e shërbimit, jam optimist rrjetit, dhe reduktuar joproduktive shërbimit dhe kostot dhe për të përmirësuar kënaqësinë e konsumatorit.

Me këtë zgjidhje ata paraqitën analitikë inovative, shtyrë modelin operacionet e rrjetit e cila u lejon atyre për të monitoruar në mënyrë efikase fund-te-fund performancën në rrjetin e tyre, duke përfshirë të gjitha pajisjet e klientit. Zgjidhja ofron e avancuara në kohë reale rrënjë-shkaktojë analizë të problemeve në Hybrid fibër-bosht të përbashkët (HFC) rrjetit dhe korrelacion me çështjet e konsumatorëve. Me analitika tij të avancuar dhe aftësitë e raportimit, zgjidhje ndihmon në optimizimin e rrjetit dhe me kohë reale analiza transformon operacionet e tyre nga reaktive për qasje proaktive. Zgjidhja sjell përfitime për gjithë organizatat:

 • Operacioni Qendra e rrjetit - Sigurimi i shërbimeve proaktiv, Rrjeti optimization
 • Operacionet në terren - RCA saktë, rezoluta problemi Faster
 • Kujdesi për Klientin – realizimi i FCR

X
X
X

Përdorni raste për industri të ndryshme:

Telekomunikacionit:

 • Qendra pro-aktive thirrje
 • Fushatat Smarter
 • Rrjeti analytics
 • Vendndodhja e bazuar në shërbime
 • në kohë reale ndërmjetësimit, faturimin dhe sigurimit të të ardhurave
 • Real-time parashikim dybek konsumatorëve dhe parandalimi
 • zbulimi i mashtrimeve në kohë reale
 • Real-time promovime context-sensitive
 • Real-time pajisjet e rrjetit dhe trafikut thirrje monitorimi
 • Menaxhimi i performancës

Banka:

 • Jam optimist ofertat dhe ndër të shitur
 • Efikasiteti Kontakt qendra dhe problemi resolute
 • zbulimi i mashtrimeve Pagesa dhe hetim
 • Menaxhimi i rrezikut të kredisë kundërparti

Insurance:

 • Kërkesat zbulimin e mashtrimeve
 • Next të mirë të veprimit dhe konsumatorëve mbajtjes
 • modelimit rrezik Catastrophe
 • sigurimi Përdorimi bazuar në
 • Menaxhimi i portofolit
 • optimization Producer

Energjisë dhe Utilities:

 • parashikimi ngarkesës Shpërndarja dhe caktimin
 • Krijimi ofertat shënjestër të konsumatorëve
 • Mirëmbajtja Gjendja-bazuar
 • Aktivizo menaxhimit të energjisë konsumatorëve
 • analytics metër zgjuar

Oil & Gas:

 • Monitorimi i avancuar kusht
 • Mbikëqyrja Drilling & optimization
 • Mbikëqyrja Production & optimization

Qeveria

 • parashikim Kërcënimi dhe parandalimi
 • Programi social mashtrimit, mbeturinave dhe gabimet
 • Pajtueshmëria Tatimore - mashtrimit dhe abuzimit
 • parashikim Krimi dhe parandalimi