Siguria

By using advanced innovated methods, we can help you to handle security threats in more efficient and more cost-effective way, while fully securing your crucial data and complete ICT infrastructure and services. Protect your enterprise from complex IT security threats while reducing cost

Kërkesat e tregut

Kërkesat e tregut

Urgjenca për zgjidhje të qëndrueshme të sigurisë rritet nga dita në ditë si botën digjitale është duke përparuar në shkallë eksponenciale. Në front-e-mendje për shumë udhëheqës të biznesit qëndron e njëjtë, pyetje bezdisur: Çfarë duhet të bëjmë për të siguruar biznesin tonë?

Pavarësisht nga një fokus në rritje në sigurimin e biznesit dixhital, departamentet e IT luftojnë për të mbajtur ritmin me përparimet e fundit në teknologjinë e sigurisë. Ndërmarrjet e dimë se ...

Urgjenca për zgjidhje të qëndrueshme të sigurisë rritet nga dita në ditë si botën digjitale është duke përparuar në shkallë eksponenciale. Në front-e-mendje për shumë udhëheqës të biznesit qëndron e njëjtë, pyetje bezdisur: Çfarë duhet të bëjmë për të siguruar biznesin tonë?

Pavarësisht nga një fokus në rritje në sigurimin e biznesit dixhital, departamentet e IT luftojnë për të mbajtur ritmin me përparimet e fundit në teknologjinë e sigurisë. Ndërmarrjet e dimë se siguria endpoint nuk është e mjaftueshme, por veprim për të qasjeve mbrojtjes-bazuar në rrezik aktive në menaxhimin e sigurisë, analitika të shtyrë zbulimin ngjarje dhe incident refleks, si përgjigje-isnt ende ndodh në një shkallë të gjerë. Edhe pse këto teknologji janë pjekur shpejt dhe komunitetet janë formuar për të vë në dukje rreziqet, pengesa më e madhe është miratimi i ngadalshëm i zgjidhjeve që tashmë ekzistojnë. IT është sfida kryesore: të marrë aktuale me praktikat më të mira në siguri, të merrni më të zgjuar në lidhje me mundësitë e reja aktive të mbrojtjes, dhe për të marrë vërtetë në lidhje me udhëtimin përpara.

lexoni më shum
Ne kemi zgjidhje

Ne kemi zgjidhje

Ne e dimë se siguria është një nga temat më të rëndësishme këto ditë për të gjitha llojet e kompanive dhe ne e shohim atë si më të rëndësishme në vitet që vijnë. Prandaj qasja jonë është për të ndihmuar klientët tanë për të zhvilluar strategjinë gjithëpërfshirëse e sigurisë dhe pastaj të zbatojë zgjidhjet e duhura nga shitësit të lartë të teknologjisë së sigurisë që do të jenë të përsosur në atë përshtatet strategji. Ibis Instruments ofron portofol të thellë ...

Ne e dimë se siguria është një nga temat më të rëndësishme këto ditë për të gjitha llojet e kompanive dhe ne e shohim atë si më të rëndësishme në vitet që vijnë. Prandaj qasja jonë është për të ndihmuar klientët tanë për të zhvilluar strategjinë gjithëpërfshirëse e sigurisë dhe pastaj të zbatojë zgjidhjet e duhura nga shitësit të lartë të teknologjisë së sigurisë që do të jenë të përsosur në atë përshtatet strategji. Ibis Instruments ofron portofol të thellë të sigurisë ndërmarrje përshtatur për nevojat e kompanisë suaj. Pashoq në aftësinë për të ju ndihmojë të ndërpriten kërcënimet e reja, të vendosur risi të sigurisë dhe për të zvogëluar koston dhe kompleksitetin e IT sigurisë, ne mund të ruajmë të dhënat tuaja më kritike nga kompromis.

lexoni më shum
Mbrohuni nga sulmet kibernetike dhe kërcënimet e avansuara

Mbrohuni nga sulmet kibernetike dhe kërcënimet e avansuara

MBROJTJA E GJENERATËS SË RE

Parandalimin e sulmeve të synuara në kohë reale: Ne mund të ju ndihmojë të ndalojë kërcënimet sofistikuar me mbrojtjet e gjeneratës së ardhshme. Armatosur me zgjidhjet e fundit krimit kibernetik, ju do të jetë në gjendje për të zbuluar kërcënimet më të shpejtë dhe të marrin vendime të informuara nga correlating grupe masive të të dhënave në kohë reale.
Zbuloni kërcënime e avancuara me inteligjencë të sigurisë: Ju mund të përgjigjet për shkeljet më të shpejtë dhe të ...

Parandalimin e sulmeve të synuara në kohë reale: Ne mund të ju ndihmojë të ndalojë kërcënimet sofistikuar me mbrojtjet e gjeneratës së ardhshme. Armatosur me zgjidhjet e fundit krimit kibernetik, ju do të jetë në gjendje për të zbuluar kërcënimet më të shpejtë dhe të marrin vendime të informuara nga correlating grupe masive të të dhënave në kohë reale.
Zbuloni kërcënime e avancuara me inteligjencë të sigurisë: Ju mund të përgjigjet për shkeljet më të shpejtë dhe të vërtetë të ndaluar kërcënimet sofistikuara si ato ndodhin me analitika mëdha të të dhënave.
MbrojtJE kundër mashtrimit internetit dhe krimi kibernetik: Përdorni zgjidhje të avancuara softuerike ose ndoshta pajisje hardware apo edhe të dyja me qëllim të adresimit temat e përbashkëta të sigurisë që janë në vend sot dhe nesër.

lexoni më shum
Mbroni asetet kritike

Mbroni asetet kritike

ACCESS DENIED PËR TË PAFTUARIT

Qeverisin dhe administrojnë përdoruesve dhe aksesin e tyre: të vërtetuar "kush është kush" nëpër ndërmarrje dhe të resë, dhe të përdorin kontrollet kontekstin-vetëdijshëm dhe rolin e bazuar për të ndihmuar në parandalimin e qasjes së paautorizuar. Këto kontrolle janë të zgjuar sa të dijë se ku përdoruesit janë, çfarë duan të bëjnë dhe çfarë sjellje normale e tyre duket si-të gjithë para se ata janë të dhënë qasje. Gjueti për shkeljet duke mbledhur të dhëna që është ...

Qeverisin dhe administrojnë përdoruesve dhe aksesin e tyre: të vërtetuar "kush është kush" nëpër ndërmarrje dhe të resë, dhe të përdorin kontrollet kontekstin-vetëdijshëm dhe rolin e bazuar për të ndihmuar në parandalimin e qasjes së paautorizuar. Këto kontrolle janë të zgjuar sa të dijë se ku përdoruesit janë, çfarë duan të bëjnë dhe çfarë sjellje normale e tyre duket si-të gjithë para se ata janë të dhënë qasje. Gjueti për shkeljet duke mbledhur të dhëna që është me rëndësi për sigurinë nga nëpër ndërmarrje. Vendosë teknologjive të Fshehtë të Sigurisë për analizë në kohë reale, parandalimin e mashtrimit dhe zbulimin anomali. Zgjëroni aftësitë tuaja të sigurisë me inteligjencën kërcënim të jashtëm.
Identifikimi dhe mbrojtur të dhënat e ndjeshme: Zbuloni dhe të klasifikojë aktivet dhënave kritike. Mbrojtur këtë informacion me kontrollet inteligjente që monitorojnë cili është duke hyrë në këto të dhëna dhe nga ku. Zbuluar anomalitë dhe qasje të paautorizuar. Shiko për treguesit sulm delikate duke përdorur analytics të thella të sigurisë.
Menagjimi i rrezikut për sigurinë e aplikimit: Analiza e dobësitë e sigurisë e aplikacioneve para se ata të shkojnë në prodhim-duke shmangur kostot e fiksimin e tyre më vonë dhe dëmet potenciale nga adresimin humbjet e viktimave. Siguria adresa nga një ditë.
Menaxhuar dhe për të siguruar rrjetin tuaj dhe endpoints: Zbatimin e pajtueshmërisë, kërcënimet bllok dhe remediate dobësitë me të afërt shikimit në kohë reale për laptopë, Desktop dhe serverat për pikë-e-shitjes pajisjeve, ATM-ve dhe kioska.

lexoni më shum
Mbroni biznesin tuaj

Mbroni biznesin tuaj

NE MENDOJM PËR GJITHQKA

Mbroni pajisjet, përmbajtjen, aplikimet dhe transaksionet. Këto janë aftësitë më të kërkuara nga klientët tanë sot për sigurinë celular. Angazhohen për adresimin e sigurisë celular nga një ditë.

Mbroni pajisjet, përmbajtjen, aplikimet dhe transaksionet. Këto janë aftësitë më të kërkuara nga klientët tanë sot për sigurinë celular. Angazhohen për adresimin e sigurisë celular nga një ditë.

Pse Ibis Instruments

Pse Ibis Instruments

  • Ne sjellim një kuptim të evolucionit të industrisë, çështjet e biznesit dhe teknologjive të aplikueshme
  • Jemi shitësit kryesorë të industrisë mee portofol të plotë
  • Zgjidhje inovative të përshtatura për çdo klient
  • Ne sjellim një kuptim të evolucionit të industrisë, çështjet e biznesit dhe teknologjive të aplikueshme
  • Jemi shitësit kryesorë të industrisë mee portofol të plotë
  • Zgjidhje inovative të përshtatura për çdo klient
X