Transport systems

Për të kapërcyer lidhjen midis rrjetin kryesor me shpejtësi të lartë dhe infrastruktura komplekse të qasjes, Metro dhe WAN rrjetet janë duke kaluar nëpër një periudhë të migracionit nga TDM tradicional në rrjetet pako. Ekzistuese dhe niveli shumë i pranishëm transporti sistem os ngadalë humbur përparësinë e teknologjive që lejojnë shfrytëzimin më të madh të kapaciteteve dhe janë në mënyrë të konsiderueshme më të lehtë për të menaxhuar dhe për të ruajtur. Portofoli i pajisjeve të testit, software dhe sistemet e operatorëve, ofruesit e shërbimeve dhe prodhuesit e pajisjeve të rrjetit zbatimin e rrjeteve të besueshme të transportit dhe të optimizuar cilësinë e shërbimit që ata ofrojnë.

SmartClass Ethernet

SmartClass Ethernet

VIAVI SmartClass Ethernet është instrument i lëvizshëm GigE handheld dizajnuara për testimin e parametrave të trafikut Ethernet në ndërfaqe optik apo elektrike. Ofron kabllor testimi diagnostik, kryerjen brez të trafikut në Layer 2 dhe Layer 3, si dhe RFC2544 (përfshirë RFC2544 asimetrike), përrenjve dhe MPLS Multiple testeve.

shkarkoni pdf
HST-3000

HST-3000

HST-3000 është një instrument i lëvizshëm, modulare për testimin e teknologjive të ndryshme në rrjetet e telekomunikacioneve deri 1Gbps. Me module për testimin E1, Datacom dhe Ethernet Link HST-3000 mundëson lidhje të verifikimit për transmetimin, si dhe vlefshmërinë e plotë të zë, video dhe shërbimet e të dhënave. Përveç, testet standarde Ethernet sotme, të tilla si RFC2544, ping, etj .., HST-3000 mundëson gjenerimin dhe analizimin e trafikut me skema të ndryshme encapsulated si VLAN, VLAN Stacking (Q-në-Q) dhe MPLS.

shkarkoni pdf
MTS-5800v2

MTS-5800v2

VIAVI MTS-5800 është mjeti më i vogël i industrisë si instrument 10G handheld mbështet testimin gjatë tërë ciklit jetësor të shërbimit, duke përfshirë instalimin, problemeve, dhe të mirëmbajtjes. Ajo është projektuar për teknikë në terren i cili duhet të verifikojë konfigurimin e rrjetit, duke përfshirë transparencën e rrjetit, tunneling dhe OAM Ethernet harton, si dhe sigurimin e marrëveshjeve të nivelit të shërbimit në fund të klientit (SLAs). MTS-5800 siguron suksesshëm tranzicionit backhaul celular nga Vleresimin vendosjen e trupave të reja sinkronizimi Ethernet (1588v2 dhe SyncE).

shkarkoni pdf
MTS-6000A

MTS-6000A

MTS-6000A është një platformë kompakt dhe i lehtë të testuar të dizajnuara për të gjitha fazat e ciklit të jetës së rrjetit nga instalimi për mirëmbajtjen e rrjeteve fibër. Modular në dizajn, MTS-6000A ofron një portofol të gjerë të funksionalitetit të testuar për Ethernet, SONET / SDH, FTTx, CWDM, dhe me shpejtësi të lartë rrjeteve 40Gbps.

shkarkoni pdf
MTS-8000

MTS-8000

VIAVI MTS‐8000 është një platformë e lëvizshme kompakt Multiservice cili lejon testimin 10G dhe problemeve në SDH, Ethernet dhe mjedis të rrjetit NGN. MTS-6000A ofron një portofol të testeve të ndryshme, me mbështetjen e mbi 40 module të ndryshme që mbulojnë një gamë të gjerë e aplikacioneve. Me Multi-Service Aplikimi Module (MSAM) ai MTS-6000A është platformë dominojnë për rrjetet e instalimit dhe transmetimit të problemeve dhe të sistemeve, duke përfshirë Ethernet, SDH, PDH, NGN deri në 10G, dhe ajo është e gatshme për të provuar karakteristika të veçanta si Ethernet OAM, SamComplete, Y.1564, RFC6349 (TCP), IEEE1588 (PTP), SyncE, One Way Vonesa, Packet Capture / Decode, TCP, loja e trefishtë, ...

shkarkoni pdf
ONT-600

ONT-600

VIAVI Optical Network Tester (ONT) platforma është një multifunksionale, multiport, dhe zgjidhje multi-user për testimin e shpejtë, fleksibile e mjediseve optike të rrjetit të transportit. Të gjitha modelet ONT adresojnë nevojat e testimit optike dhe digjitale në kërkimin dhe zhvillimin (R & D), testimi i verifikimit të sistemit (SVT), prodhimi, dhe problemeve. VIAVI ofron një gamë të moduleve plug-in instrument për të gjithë funksioneve të nevojshme testimit duke përfshirë shërbimet pako me bazë si Ethernet dhe Fibrat Channel (FC), si dhe për shërbimet e transportit, si OTN dhe SDH / SONET dhe shumica e shërbimeve edhe në kombinim me jam nervoz / enden.

shkarkoni pdf
X