Fiberoptics

Rrjeteve optike me performancën e saj duke bërë të mundur transmetimin me cilësi të lartë të shpejtësi të lartë. 20 vitet e fundit kanë parë një zhvillim të shpejtë në fushën e telekomunikacionit optike, duke çuar në shkurtime të çmimeve të pajisjeve aktive dhe pasive. Prandaj rrjetet optike janë gjetur aplikim nga rrjetet e të dhënave të qendrës përmes qasjes në rrjetet e transportit. Në mënyrë që të instalojë dhe mirëmbajë rrjetin e fibrave optikë është e nevojshme që të ketë instrumente të cilësisë.

Smart OTDR

Smart OTDR

Smart-OTDR i lehtë dhe kompakt i cili përshpejton dhe optimizon testimin e rrjeteve të qasjes dhe qasjes. Me një ndërfaqe të përshtatur dhe analiza automatike që çdo teknik mund ta kuptojë

shkarkoni pdf
MTS-2000

MTS-2000

MTS-2000 është një grup handheld provë modulare për instalimin, kthehet-up dhe mirëmbajtja e fibrave optike nëpër Entreprise, Metro dhe FTTx / Qasja e pikë-për-pikë apo pikë-për-multipoint rrjete (Pons).

shkarkoni pdf
MTS-4000

MTS-4000

MTS-4000 është një platformë të vogël, kompakt dhe handheld provë të dizajnuara për të gjitha fazat e ciklit jetësor të rrjetit, nga instalimi në mirëmbajtjen e rrjeteve Qasja / FTTX dhe shërbimeve të trefishtë-play.

shkarkoni pdf
MTS-6000

MTS-6000

MTS-6000A është një platformë kompakt dhe i lehtë provë të dizajnuara për të gjitha fazat e ciklit të jetës së rrjetit nga instalimi për mirëmbajtjen e rrjeteve fibër. Modular në dizajn, MTS-6000A ofron një portofol të gjerë të funksionalitetit testit për shtresa të shumëfishta rrjetit të tilla si OTDR, CD / PMD / AP, OSA, DWDM dhe të tjerët.

shkarkoni pdf
MTS-8000

MTS-8000

MTS-8000 është platforma më e shkallëzuar në botë provë për gjeneratën e ardhshme të rrjetit me shpejtësi të lartë vendosjen (40g dhe 100g). Kjo është një platformë multi-kërkesë me fizike, optike dhe Transport / Ethernet aftësitë e testimit

shkarkoni pdf
ONMSi

ONMSi

Sistemi për Monitorimin e Rrjetit Optik (ONMSi) rrit produktivitetin e fuqisë punëtore dhe lehtëson administrimin e rrjeteve me fibër optike me më pak teknikë përmes fibër testimit të largët dhe të dokumentacionit të saktë bimore fibër. Sistemi i saktë zbulon dhe ndodhet degradimit fibra, njoftimit operatorët dhe menaxherët me detajet e gabimet.

shkarkoni pdf
SmartOTU

SmartOTU

SmartOTU është një zgjidhje inovative që monitoron fibrave kritike në rrjetet e vogla private. Ajo mund të luhet të drejtë të dalë nga kutia me asnjë trajnim ose IT konfigurimit të kërkuara. Kur ndodh një ngjarje e fibra, ajo alarme përdoruesit brenda disa minutave ose me email, SMS ose SNMP.

shkarkoni pdf
70S

70S

70S është i kësaj të fundit në varg Fujikura s Fusion Splicer dhe është projektuar posaçërisht për automatizimin e plotë të proces splicing dhe kohën më të shpejtë të operimit - vetëm 6s për splicing dhe 9s për ngrohje.

shkarkoni pdf
22s

22s

22s është projektuar për lartë-fund aplikime FTTH splicer në FTTX, Data Center / LAN dhe qasje Networks. 22s ofron një V-Groove shtrirjes fije të vetme splicer aktive për punën e të besueshme dhe të përmirësuara splicing për një gamë të fibrave të ndryshme; SMF, MMF, DSF, NZDSF.

shkarkoni pdf
19s

19s

Fujikura 19S është plotësisht i fuqishëm, fiks v-grove lloji Fusion Splicer, duke siguruar të qëndrueshme, humbje të ulët, performanca me thurje. "Automatizimi Configurable" karakteristika të ju lejojnë të rregulloje funksionimin e makinës për të përshtaten më mirë teknikën tuaj të veçantë splicing dhe procesin.

shkarkoni pdf
12s

12s

Fujikura 12S Fusion Splicer është më i vogël, më i lehtë, dhe më i lëvizshëm splicer në botë me perforances shumë të mira dhe vlerë të jashtëzakonshme për qmimin që ka.

shkarkoni pdf
Ribbon splicers

Ribbon splicers

Fujikura 70R është një splicer plotësisht i fuqishëm fusion për fibra optike fjongo. Dizajni i ri riorganizon hapat e nevojshme për të përfunduar splices, duke rezultuar në produktivitet më të madh. Karakteristika e 'Automatizimi i konfigurueshëm' ju lejojnë të rregulloje funksionimin e makinës për të përshtaten më mirë teknikën tuaj të veçantë të gërshetimit dhe procesin.

shkarkoni pdf
X