Copper, DSL and 3PP

Operatorët dhe ofruesit e shërbimeve (telekomit, ISP ...) të sigurojë përdoruesit përfundimtarë spektër të gjerë të shërbimeve me normat e larta të të dhënave, të tilla si shërbimet Triple Play (të dhëna, video, dhe VoIP). Për këto shërbime ajo është e domosdoshme që rrjetet e aksesit të përmbushur sfidat e shumta që vendosin ata në frontin e kërkesave të klientit. Përveç kësaj, mediat e ndryshme të transmetimit (bakër palë përdredhur, fibër ...) dhe teknologjive të zbatuara (xDSL, FTTx ...) kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre dhe është e nevojshme që të ketë mjetet e duhura që mund të testuar si transferimit të mesme, dhe shërbimet në to

HST-3000

HST-3000

Platforma HST-3000 modular është projektuar për testimin e rrjeteve dhe shërbimeve të telekomunikimit në rrjetin e qasjes matjen e çifte bakrit mbështetës (deri në 30MHz) dhe teknologjive të tilla si ADSL1 / 2/2 +, VDSL1 / 2, G. SHDSL, Ethernet, E1, dhenave, vectoring, lidhjes dhe TriplePlay shërbimeve.

shkarkoni pdf
OneExpert DSL

OneExpert DSL

OneExpert DSL ndihmon teknikë në terren të rregulluar problemet-për herë të parë. Një multitouch, user-friendly interface dhe OneCheck ™ teste të automatizuar të lehtësuar detyra komplekse me të kalojë të qartë / dështojnë rezultate.

shkarkoni pdf
SmartTPS

SmartTPS

Të gjitha-në-një mjet për shërbimet broadband instalim, duke përfshirë bakër, ADSL / VDSL, WiFi, marr me të mirë, fibra, të dhënave IP, VoIP dhe IP testimin video.

shkarkoni pdf
X