CATV and Video

Triple Play dhe shërbimet multimediale shtesë shpërndarjes duke përdorur një optike-bosht të përbashkët (HFC) në rrjetin hibrid, kërkon një rrjet shumë të besueshme dhe në dispozicion në të gjitha segmentet, veçanërisht në pjesën e sipërme. Prandaj përdorimi i pajisjeve të përshtatshme testit dhe aplikimeve është një nga hallkat kryesore për të përmirësuar cilësinë e të gjithë sistemit, i cili do të tregojë për ngjarjet që duhet të adresohen.

DSAM

DSAM

DSAM është një instrument multifunksionale që lejon vlefshmërinë e shërbimeve të përgjithshme trefishtë të luajë në rrjetet CATV, si dhe matja e përpara dhe të kundërt spastrim, së bashku me verifikimin EuroDOCSIS, duke përfshirë DOCSIS 3.0 kabllor testimin modem, analog dhe dixhital analizave kanale video, testimi VoIP dhe të dhënave me shpejtësi të lartë, dhe shërbime të tjera triple Play në rrjetet e operatorëve kabllorë.

shkarkoni pdf
ONX CATV

ONX CATV

OneExpert CATV Platforma metër analiza sinjal bën çdo teknik një eksperti duke verifikuar performancën e rrjetit dhe problemeve të thjeshtë, më të shpejtë dhe më të fuqishme se kurrë. A multi-touch, user-friendly interface dhe OneCheck ™ teste automatizuar lehtësi detyra komplekse me një pult të thjeshtë me të kaluar të pastër / dështojnë rezultatet

shkarkoni pdf
SmartID Advanced Coax Probes

SmartID Advanced Coax Probes

SmartID pajisjet punojnë me DSAM që tërësisht të testojnë rrjetin koaksial nëpër shtëpi në më pak se dy minuta.

shkarkoni pdf
PathTrak RPM

PathTrak RPM

PathTrak ™ është monitorimi / sistemi më të avancuar dhe shpërndahen gjerësisht analiza rrugë kthimi në dispozicion sot. Monitor dhe troubleshoot HFC në rrjedhën e sipërme me simultan monitorimin rrugën e kthimit, të gjalla të largëta spektrit dhe QAM pikëpamjet, aplikimet smartphone, spektrit dhe raportimin e të dhënave shëndetësore, zgarë DOCSIS analizën pako të thellë, njoftimi proaktive të problemeve parapagues ndikuar, dhe nyjeve historinë e performancës dhe tendencat.

shkarkoni pdf
VSE-1100

VSE-1100

VSE-1100 është mjet i lëvizshëm matje, duke përfshirë analog / spektrit dixhital dhe analizë MPEG videove, si dhe zhurmës dhe problemeve në rrjedhën e sipërme. Ky instrument mund të përdoret për verifing e burimeve të problemit dhe për të eleminuar gisht-treguar nga headend në vende fushë.

shkarkoni pdf
VSA-RF100

VSA-RF100

Sonda VSA-RF100 ofron RF analiza largpamëse rrugën përfshirë analog video, MPEG, dhe DOCSIS. Sonda VSA-RF100 siguron monitorimin e largët, analiza dhe problemeve në qendër të fushës, headend, dhe operacionet e rrjetit (KOKSH) pa vonesë dhe shpenzimet e dërgimit të një specialist në vendndodhjen fizike shpërndarës.

shkarkoni pdf
MSQ Handheld QAM Signal Level Meter

MSQ Handheld QAM Signal Level Meter

MicroStealth QAM metër niveli sinjal është mjet ideal për instalimin dhe terren teknikë që kërkojnë për të shpejt të siguruar cilësinë e analog RF dhe shërbimeve digjitale kabllore.

shkarkoni pdf
IPTV Video Monitoring Koncept

IPTV Video Monitoring Koncept

IneoQuest VMS është një zgjidhje shumë-dimensional Video Quality Management TM projektuar për Digital Video enabled rrjeteve. Ky sistem mundëson auditimin, monitorimin dhe analizën e mijëra programeve video të njëjtën kohë dhe vazhdimisht nëpër të gjitha nën-sistemet e rrjetit me kalimin e kohës, duke bërë të mundur një jetojnë, në kohë reale, pamje shumë-dimensionale të cilësisë së rrjetit në një pult të vetëm të unifikuar. iVMS TM Video Management System dhe një suitë e të avancuara harduerike mundësojnë fund-te-fund monitorimin e shërbimit videove lineare.

shkarkoni pdf
OTT Video Monitoring Koncept

OTT Video Monitoring Koncept

IneoQuest ka zhvilluar për herë të parë e vërtetë fund-te-fund cilësisë video dhe të shërbimit zgjidhje të industrisë së sigurimit për shumëfishë, Mbi-Top (OTT) dhe TV Kudo shërbimeve. Thelbësore për askënd vendosjen HTTP video streaming shërbime ose Adaptive Bitrate Streaming (ABR) video të, me kosto efektive, zgjidhje të shkallëzuar IneoQuest ofron të dhëna dhe të biznesit në kohë reale inteligjencës e që e shërbimeve dhe përmbajtje ofruesit duhet për të fituar shikueshmëri në shërbimet e tyre në të gjithë rrjetin.

shkarkoni pdf
X