Ran Test and WiFi

Zgjidhjet e testit në terren tel mbështesin vendosjen e rrjetit për instalim me cilësi të lartë të rrjetit, mirëmbajtjen, dhe performancës së shërbimit të besueshëm për ofruesit e shërbimeve. Portofoli përfshin radio frekuencave (RF) instrumente dore për të problemeve dhe mirëmbajtjen e stacioneve bazë wireless, takim disa kërkesa testit stacion bazë për teknologjitë si GSM, UMTS, LTE, WiFi .....

Cable & Antenna Tester

Cable & Antenna Tester

CellAdvisor Cable dhe Antena analizues të ofrojnë zgjidhje të integruar për matje të linjës fshij dhe inspektimin fije me RF / metra optike pushtet në një, cloud-enabled instrument i lehtë për përdorim gjatë instalimit vend qelizë dhe të mirëmbajtjes.

shkarkoni pdf
Signal Analyzer

Signal Analyzer

Analizues CellAdvisor Signal prezantoj RFoCPRI, dhe do të ofrojë spektër / ndërhyrje / demodulation sinjalit dhe metra të energjisë RF / optike dhe inspektimin opsional fibër në një, portativ instrument i thyer cloud-enabled.

shkarkoni pdf
FieldFox RF Analyzer

FieldFox RF Analyzer

Keysight FieldFox RF Analyzer është instrumenti i parë portativ deri në 50 GHz me opsionet më të integruara për instalimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit pa tel, lidhje me mikrovalë, komunikimit Satelitore dhe sistemet e radarëve. Ajo kombinon funksionet e Cable & Antena Analiza, Analiza Spektri Analyzer, ndërhyrje, Frekuenca kundër, gjenerator Pavarur burim, Power matje dhe Vector Rrjeti Analyzer në një pajisje kompakt, i lehtë dhe i papërshkueshëm nga uji me pa fansat per ftohje dhe tessted sipas standardeve mil.

shkarkoni pdf
Interference Analyzer

Interference Analyzer

Ndërhyrja portativ dhe Analizuesi i Drejtimit IDA 2 ështe zhvilluar posaçërisht për identifikimin dhe lokalizimin ndërhyrje, dëmtime dhe burime të panjohura. IDA është një sistem të plotë të gjitha-në-një matës që është përshtatur pikërisht për zbatimin e saj: lokalizimi burim efikas. Kjo është një finder vërtetë drejtim me cilësitë e një marrës në një format dorë-mbajtur.

shkarkoni pdf
Base Station Analyzer

Base Station Analyzer

CellAdvisor Base Station analizues futur RF cpri, dhe do të ofrojë dual-port aftësi, kabllo dhe antenë / spektër / ndërhyrje / sinjal / demodulation dhe metra të energjisë RF / optike dhe inspektimin opsional fibër në një instrument thyer, portative.

shkarkoni pdf
WiFi Advisor

WiFi Advisor

WiFi / wireless Analyzer LAN e ndërtuar për instaluesit në të gjitha nivelet e aftësive me aftësi intuitive për karakterizimin e shpejtë, optimizimin dhe problemeve të rrjeteve WiFi në shtëpi. Shfaq grafikët e BSSID forca e sinjalit, zhurma, pamje të spektrit, interferers bashkë-channel, interferers ngjitur Channel, shfrytëzimit kanal si lëviz installer përmes faqes.

shkarkoni pdf
Fluke OneTouch

Fluke OneTouch

Të gjitha-në-një kontrollor për 1Gig Ethernet dhe performancës së rrjetit Wi-Fi. Një kontrollor i automatizuar për të kuptuar performancën e rrjetit end-userave në vend në kohë reale dhe përmes resë me kalimin e kohës. Kombinuar bakri, fibër dhe Wi-Fi problemeve zgjidh një gamë të gjerë të problemeve.

shkarkoni pdf
X