Planifikim dhe optimizim

Zgjidhja mbulon radio dhe backhaul rrjetet dhe planifikimin e kapacitetit në një spektër të gjërë të teknologjive dhe planifikimin e avancuar për Wi-Fi dhe Small Cells. Çelësi i suksesit është mundësia e integrimit me OSS sistemet që mundëson shkëmbim të leht të të dhënave me platformat tjera për përmirësimin e saktësis, gjeolokacionin dhe gjith efiçencën e planifikimit.

ASSET (Radio Planning)

ASSET (Radio Planning)

ASSET është produkti ynë radio e rrjetit software planifikimit, duke siguruar mbulimin, kapacitetin, parametri qelizave dhe planifikimin fqinjit. Kjo multi-teknologji software zgjidhje lehtëson planifikimin e rrjeteve pa tel, duke përfshirë GSM, UMTS, LTE, Wi-Fi, qeliza të vogla dhe teknologjive të tjera në një projekt të vetëm. Ajo mund të jetë përshtatur nëpërmjet një sërë paketat produktivitetit për të shtuar funksionalitet shtesë.

shkarkoni pdf
ASSET Design (Automated Network Design)

ASSET Design (Automated Network Design)

ASSET Design është një mjet automatizuar dizajn të rrjetit. Ajo mundëson optimizimin e harton makro rrjetit qelizë dhe shtimin e vendeve të reja të qelizave të vogla brenda një modul të vetëm. ASSET Dizajn ka zëvendësuar dy mjetet më parë në dispozicion nga TEOCO: Capesso, automatike mjet tonë të planifikimit qelizë dhe Velox, të vogla mjet tonë të planifikimit qelizë.

shkarkoni pdf
ASSET Geo (Geo-located Traffic Maps)

ASSET Geo (Geo-located Traffic Maps)

Planifikimi i rrjetit radio ka qenë gjithmonë hapi i parë themelor për të siguruar një rrjet kryerjen e lartë. Si klientët janë rritur të mbështeten më shumë në pajisjet e tyre celular, shpresa e tyre e performancës së rrjetit është rritur gjithashtu. Për të zgjidhur këtë sfidë TEOCO krijuar ASSET Geo, një modul për mjet tonë radio ASSET planifikimit i cili siguron një ndërfaqe në TEOCO Geo Server. ASSET Geo mundëson inxhinierë të planifikimit të kujtoj trafikut dhe performancës të dhënave gjeo-vendosur brenda ASSET.

shkarkoni pdf
CONNECT (Backhaul Planning)

CONNECT (Backhaul Planning)

CONNECT është një mjet planifikimi rrjetit pa tel backhaul. Ajo siguron planifikimin mikrovalë Lidhje, rrugën profilizimin, shpeshtësia dhe ndërhyrje analiza dhe kurs dhe optimizimin e kapaciteteve. Ky i plotë zgjidhje planifikim rrjeti backhaul mbulon të gjitha teknologjive wireless backhaul, duke përfshirë Point-to-multipoint, jo-line-i-syve dhe mikro dhe valë milimetër mbështetjen e radios, dhe është e përshtatshme në mënyrë ideale për planifikimin e vogël backhaul qelizë.

shkarkoni pdf
Mentor (RAN Optimization, GEO and Analytics)

Mentor (RAN Optimization, GEO and Analytics)

Mentor software është një mjet optimization RAN dhe analitikë që të japë optimizimin e burimeve qasje radio dhe problemeve, ndërsa adresimin e sfidave të imponuara nga LTE dhe mjedise komplekse, nevojat e inxhinierëve dhe prioritetet e njësive të biznesit.

shkarkoni pdf
X