Drive test and Banchmarking

Zgjidhjet Drive Test mbulojnë gamë të gjerë të matjeve, nga telefonat dobishëm për, mbi Laptop zgjidhje të bazuar me terminale të shumta për matjen standarde DriveTest deri Indoor matjes / Outdoor Benchmarking. Rešenja pokrivaju sve aktuelne Tehnologije përfshirë LTE Carrier grumbullimi.

Outdoor DriveTest

Outdoor DriveTest

Nemo Outdoor është një makinë mjet laptop bazuar në provë për testimin e rrjetit pa tel i cili mbështet mbi 300 terminale dhe Përfituesit e skanimit nga shitësit të ndryshme dhe të gjitha teknologjive të mëdha të rrjetit, duke përfshirë edhe teknologjitë më të fundit të tilla si kthesë, Video mbi LTE (IR.94), SMS mbi LTE (IR.92), dhe 3. Transportuesit Agregimi.

shkarkoni pdf
Analyze Postprocessing

Analyze Postprocessing

Nemo Analizuesi është një mjet shumë efikas dhe plotësisht të shkallëzuar për analiza krahasimit, problemeve të automatizuar, dhe raportim statistikor bazuar në të dhënat e testit makinë. Për benchmarking, raporti i tij paracaktuara templates ndihmojë të krahasoni KPIs nga operatorë të ndryshëm, teknologji, dhe korniza kohore, dhe kujtoj rezultatet në një raport të vetëm.

shkarkoni pdf
Handy Drive Test

Handy Drive Test

Nemo Handy ofron zgjidhje të zgjuar dhe të matur për matje të plota test drive në ndërfaqe ajrore pa tel dhe cilësi-e-shërbimeve / cilësisë-e përvojës QoS aplikimit celular / QoE.

shkarkoni pdf
Invex II Benchmarking

Invex II Benchmarking

Nemo INVEX II sistem benchmarking celular kombinon fuqishëm software intuitiv dhe hardware shkallëzuar për të krijuar një zgjidhje të lartë për benchmarking rrjeteve pa tel dhe pajisjet. Shpejtë dhe të lehtë për të vendosur, Nemo INVEX II ofron cilësi-e-shërbimit kritik (QoS) matjet dhe një shumëllojshmëri të gjerë të cilësisë-e-përvojë (QoE) testimin e shërbimit, përfshirë edhe të fundit zë dhe video të cilësisë algoritme të matjes si PESQ dhe POLQA .

shkarkoni pdf
Indoor Benchmarking

Indoor Benchmarking

Nemo Walker Air është një sistem i bazuar në Android benchmarking shtëpie që mundëson kryerjen e matjeve të gjera të sinkronizuara. Një tabletë vepron si një Master, kryerjen e matjeve të kihet duke dërguar komandave për deri në shtatë terminaleve provë nëpërmjet një lidhje Bluetooth.

shkarkoni pdf
X