Synchronization Supply Units (SSU)

Njësitë modulare e cila bazuar në sinjal reference hyrëse dhe rubidium brendshëm ose module kuarc orën siguron shpërndarjen e tradicionale T1 / E1 dhe pako sinkronizimi sinjale.

SSU2000e

SSU2000e

SSU 2000e - njësi modulare shpërndarja e cila bazohet në sinjal reference input dhe rubidium brendshëm ose module kuarc orën siguron deri në 60 x E1 / 2.048 sinjalet prodhimit në pajisje. Pajisja është Expandable me NTP dhe PTP (IEEE 1588) moduleve për kohën e saktë dhe sinkronizimi nëpërmjet rrjeteve Ethernet. Pajisja 2000e SSU është menduar për sinkronizimin e TDM hibrid, Ethernet dhe rrjeteve Sync.

shkarkoni pdf
TP1000

TP1000

TimeProvider 1000 - njësi shpërndarje e cila bazohet në sinjal reference input dhe rubidium brendshëm ose module kuarc orën sigurojë deri në 32 sinjale x E1 / output 2.048MHz për pajisje. Pajisja është upgradable me funksionin software NTP për shpërndarjen kohën në rrjetet Ethernet.

shkarkoni pdf
X