Synchronization measurements

Zgjidhjet për matje të sinhronizimit mundësojnë që matjet dhe analizat e gjitha teknologjive të sinhronizimit të përqëndrohen në ofrimin e stabilitetit kohor dhe frekuencor.

Calnex Sentinel

Calnex Sentinel

Sentinel është All-In-One Field Sync Tester për 4G dhe 3G Mobile backhaul, rrjetet financiare dhe energjisë Comms. Ofron PTP, NTP, Sync dhe TDM matjet në një kuti me ngulitur marrës GPS dhe rubidium (Rb).

shkarkoni pdf
X