PTP Servers

Serverat IEEE 1588v2 PTP bazuar në sinjal reference dhe rubidium brendshëm ose kuarc oshilator, gjenerojnë PTP (Precision Time Protocol) paketave, duke siguruar sinkronizimin për vetë klientët mbi një rrjet Ethernet

TP5000

TP5000

TimeProvider 5000 - IEEE 1588 server ka funksionin primar të, bazuar në sinjal reference dhe rubidium brendshëm ose kuarc oshilator, të gjenerojë të PTP (Precision Time Protocol) paketave, duke siguruar sinkronizimin për vetë klientët mbi një rrjet Ethernet. Kapaciteti Server është deri në 500 klientë në port, deri në 1000 klientë në modul oshilator (128 mesazhe / sek) dhe deri në 500 VLANs për port. Gjithashtu, kjo njësi gjeneron 4 X E1 / 2.048MHz, 10MHz dhe 1PPS sinjalet e sinkronizimit standarde. TimeProvider 5000 është upgradable me funksionin NTP, duke siguruar 20.000 transaksione në sekondë për portin e pajisjes.

shkarkoni pdf
TP2700

TP2700

TimeProvider 2700 - IEEE 1588 PTP Grandmaster me GNSS (GPS dhe GLONASS), takim Primar Referenca Time Clock (PRTC). Projektuar për të mbështetur profilin e ardhshëm ITU-T G.8275.2 për fazën sinkronizimin

shkarkoni pdf
TP2300

TP2300

Edge Grandmaster Clock dhe buzë kufitare Clock projektuar për të mbështetur qeliza të vogla dhe për të përmbushur kërkesat e rrepta kohën e rrjeteve 4G / LTE.

shkarkoni pdf
X