NTP Servers

NTP servers bazuar në sinjal reference dhe oshilator brendshme gjeneron NTP (Network Time Protocol) paketave siguruar shpërndarje të saktë koha për klientët e tyre mbi një rrjet Ethernet

SyncServer S600

SyncServer S600

SyncServer S600 i ri, server me teknologji NTP reflektor të sigurisë-thekur përmirëson sigurinë, saktësinë dhe besueshmërinë e shërbimeve të kohës në rrjet për administratorët e rrjetit atë që punojnë për të ofruar shërbime rrjetit kohë në operacionet e thekur e rrjetit.

shkarkoni pdf
SyncServer S650

SyncServer S650

SyncServer S650 Koha dhe Frekuenca Instrumenti ofron fleksibilitet të paparë sinkronizimi dhe të performancës duke përdorur teknologjinë Microsemi FleXport. GPS referohet S650 është projektuar për sistemet moderne elektronike dhe rrjeteve që kërkojnë më të mirë në klasë performancën sinkronizimi lehtësisht i adaptueshëm për një gamë të gjerë e aplikacioneve.

shkarkoni pdf
X