Cs PRS

Burime të pamvarura të Cesiumit që ofrojnë sinjale stabile dhe të besueshme të sinhronizimit.

5071A

5071A

5071a cezium Referenca standard, me performancë të lartë tub rreze cezium, është i vetmi burim sinjal referencë në treg me saktësi prej ± 5 x 10-13 dhe stabilitetin e ≤ 1 x 10-14, të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e rrepta laboratorike.

shkarkoni pdf
Cs4000

Cs4000

Cs4000 cezium Standard Reference ofron 100KHz, 1MHz, 5MHz, 10MHz dhe 1PPS apo fakultative E1 sinkronizimit rezultatet sinjal me stabilitet të lartë dhe zhurma të ulët faza.

shkarkoni pdf
CsIII (4310B)

CsIII (4310B)

CsIII (4310B) cezium referim standard siguron 5MHz, 10MHz, 1PPS apo fakultative E1 sinkronizimit rezultatet sinjal me stabilitet të lartë dhe zhurma të ulët faza.

shkarkoni pdf
TimeCesium 4400

TimeCesium 4400

TimeCesium 4400 - autonom cezium Referenca standard, i projektuar për rrjetet e telekomunikacionit, duke siguruar një shumë të qëndrueshme dhe të besueshme sinjale G.811 sinkronizimit (E1, 2048 kHz, 5 MHz, 10 MHz), të cilat do të mundësojnë funksionimin e pandërprerë të të gjitha shërbimeve në rrjet.

shkarkoni pdf
X