RF&MW

Keysight RF dhe mikrovalë provë zgjidhje të ndihmojë inxhinierë për të hartuar, gjenerojnë waveforms, të matur dhe analizuar sinjalet dhe për projektimin e sistemeve më të saktë. Sot, Keysight RF dhe mikrovalë zgjidhje të testit me performancë të lartë, të tilla si analizues spektrit, gjeneratorë sinjal, analizues e rrjetit, etj janë përdorur në mbarë botën. Keysight është një prodhuesi kryesor i RF dhe mikrovalë provë pajisjeve dhe zgjidhje të plotë e matjes për të lehtësuar testimin me shfrytëzimin maksimal për të siguruar rezultatet më të mira të mundshme e matjes.

Network Analyzer

Network Analyzer

Nëse ju jeni testimin komponentet aktive ose pasive, përzierje të drejtën e shpejtësisë dhe të performancës ju jep një avantazh. Në R & D, tona analizues rrjetit vektor (VNAs) të sigurojë një nivel të integritetit matjes që ju ndihmon të transformuar kuptim më të thellë në planet më të mira. Në linjën e prodhimit, VNAs tona me kosto efektive të siguruar xhiros dhe përsëritjet që ju duhet për të transformuar pjesë në komponente konkurruese. Çdo Keysight Technologies, Inc VNA është shprehja e fundit e ekspertizës tonë në lineare dhe jolineare karakterizimin pajisjes. Në stol, në një raft apo në ield, ne mund të ju ndihmojë të fitojë conidence thellë.

shkarkoni pdf
Spectrum Analyzer

Spectrum Analyzer

Koleksioni i gjerë i produkteve të Keysight analizues të sinjaleve, nga DC për 325, 1 GHz dhe më gjerë, adresa çfarëdo aplikimi ju mund të jetë duke punuar në. Shkencë provuar matjes dhe ekspertiza janë të përfshira në të gjitha analizues tona sinjal dhe software të matjes, duke siguruar matje të sakta frekuencë, amplitudë, dhe modulimit, duke përfshirë shtrembërim, paligjshëm, zhurma faza, dhe 2G në 4G sinjaleve komunikimit pa tel. Dhe për shkak se shumë prej benchtop Keysight dhe instrumentet modulare ndajnë një grup të përbashkët të aplikacioneve software, ju fitoni eficiency me integritet matjes që siguron rezultate të qëndrueshme që lidhen të gjithë platformat si produkti juaj lëviz përmes ciklit te jetes e produktit.

shkarkoni pdf
Signal generators

Signal generators

Keysight Technologies, Inc ofron gjerë të zgjedhjes së gjeneratorëve sinjal nga baseband deri 67 GHz, me zgjerimet e frekuencave për 1.1 THz. Nga themelore për funksionet e avancuara, secili gjenerator sinjal jep performancë pikë referimi në klasën e saj për të adresuar kërkesat në projektimin dhe prodhimin e radios dhe komponentëve të tyre; dhe aplikacione duke filluar nga sinjalet e lundrimit të ulët frekuencë, përmes radio celular celulare, për milimetër radar valë, dhe sistemet satelitore. Secili ofron sintetizuar saktësinë frekuencave dhe stabilitetin, saktësinë shkëlqyer kalibruar nivel, dhe programimi largët. Aftësitë ulje ndryshojnë nga me qëllim të përgjithshëm AM, FM dhe dixhitale I / Q në formate standarde specifike të tilla si GSM, W-CDMA, HSPA, LTE, LTE-Advanced, GPS, dhe WLAN. Keysight ofron gjeneratorë sinjal në faktorë të shumta formë, duke përfshirë benchtop dhe PXI modulare.

shkarkoni pdf
X