Nano Teknologjit

Me qëllim që të siguroni punën e rrjetit tuaj, pajisjeve dhe aplikacioneve që të punojnë pa probleme, në të gjitha industrit puna e tyre të jet e përputhur, ju keni nevoj për zgjidhje për Kohë dhe Sinhronizim.

Advanced Nanomeasurement Solutions

Advanced Nanomeasurement Solutions

Nëse aplikimi juaj kërkon një sistem me rezolucion të lartë që ofron modularity dhe ndër-platformë kompatibilitetin për forcës atomike mikroskopi (AFM) dhe skanimi hetim mikroskopi (SPM), një nanoindenter apo makine universale testimi (UTM) optimizuar për saktësi të lartë nanomechanical karakterizimin, ose një sistem kompakt, tension të ulët që sjell jashtëzakonshme ield mikroskopi emisionit skanimi elektronike (FE-sEM) të performancës, Keysight Technologies, Inc është e angazhuar për të siguruar të drejtën e shtet-e-artit-orkestrim për punën tuaj.

shkarkoni pdf
X