General Purpose

Instrumentet me qëllim të përgjithshëm janë përdorur për pajisjet e testimit dhe të komponentëve, si dhe për të matur parametrat themelore, të tilla si tension, rezistenca, aktuale, pushtet, frekuencën, kohën ... Instrumentet përfshijnë një qëllim të përgjithshëm furnizimin me energji, oscilloscopes, Digital multimeter, metra Frekuenca metra LCR, dhe shumë të tjerë. Produktet Keysight s me disa dekadave të traditës janë ndër mjetet më të mira në treg. Për të siguruar matje të mirë të mundshme dhe testimi Keysight çdo vit hedh instrumente të reja.

Oscilloscope

Oscilloscope

Keysight është një lider në inovacion oshiloskop, dhe ne jemi krenar për të mbajtur një mori të firsts industrisë, duke përfshirë parë përzier Signal oshiloskop e (MSO). Oscilloscopes tona Infiniium ofrojnë memorie më të thellë të industrisë së dhe dysheme të ulët të zhurmës. Capacitive Oscilloscopes tona me prekje, të kombinuara me InfiniiScan Zone prekje të shkaktojë, janë të vetmet qëllimeve që ju lejojnë të shkaktojë në fushat e interesit me një shpullë të gishtit. Kjo udhëheqje risi mbart mbi hetimet tona dhe pajisje me përparime të tilla si ndjeshmëri më të lartë të industrisë së, gamë të lartë dinamik AC / DC hetimet aktuale që mund të masin rrymat aq të ulët sa 50 mA

shkarkoni pdf
Handheld Test Tools

Handheld Test Tools

Për më shumë se 70 vjet, Keysight ka qenë krijimin e zgjidhjeve të reja të matjes. Në vitet e fundit, ne kemi qenë duke aplikuar traditën tonë të inovacionit të mjeteve handheld për elektrike dhe elektronike testimi. Sot, këto mjete janë të gatshëm për të vërtetë të botës Kushtet e ju të përballet çdo ditë, dhe shumë të ofrojnë funksione unike të tilla si: - Readouts qartë nga një ekran OLED kontrast të lartë - Kontrolle vazhdimësinë me alarme audible dhe ndezje - Zgjidhja e problemeve të ulët-dritë me një elektrik dore built-in Ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave për të lehtësuar tuaj ditë-për-ditë punë. Ndërsa ne vazhdojmë të zhvilluar handhelds reja, ju mund të filloni të ndiheni si ne bëjmë: Kjo është një kohë e mirë për të përshtat pritjet tuaja.

shkarkoni pdf
Power Solutions

Power Solutions

Që furnizimin me energji elektrike janë përdorur në një shumëllojshmëri të tillë të gjerë e aplikacioneve, Keysight Technologies ofron një linjë të plotë të DC dhe AC furnizimin me energji elektrike për të përmbushur kërkesat e provimit. Familja jonë fillon me vlerë të lartë furnizimet themelore të pushtetit dhe shkon deri në produkte të lartë të performancës. Përveç kësaj, ne kemi furnizimin me energji elektrike specialiteti dhe tre furnizimin me energji modulare të ju japin fleksibilitet ju duhet në zhvillimin e sistemit provë.

shkarkoni pdf
Digital Multimeter

Digital Multimeter

Në gamën tonë të gjerë të DMM ju mund të gjeni nga handheld në benchtop instrumente, me karakteristika: nga 4 deri në 8 1/2 shifra, seri e re DMM që është alokuar në mënyrë specifike në raportin e performancës dhe të çmimeve, me të cilat ajo mund të arrihet me më shumë se sa pritej me shpejtësi të lartë. Instrumentet lejojë mbledhjen e të dhënave automatike dhe rrjetit të transmetimit.

shkarkoni pdf
X