Metrologji dhe Laboratori

Për çdo matje që ju bëni ju duhet të keni besim se ajo është e saktë dhe precize. Për më tepër para se ndonjë shërbim është vendosur, testimi laborator duhet të vërtetoni se ajo i plotëson pritjet e konsumatorëve për cilësinë, duke imituar mijëra të pajisjeve end-userave qasjes në rrjet.

General Purpose

General Purpose

Instrumentet me qëllim të përgjithshëm janë përdorur për pajisjet e testimit dhe të komponentëve, si dhe për të matur parametrat ...

lexoni më shum
RF&MW

RF&MW

Keysight RF dhe mikrovalë provë zgjidhje të ndihmojë inxhinierë për të hartuar, gjenerojnë waveforms, të matur dhe analizuar sinjalet ...

lexoni më shum
EMI dhe EMC Testimet

EMI dhe EMC Testimet

Përmbushja e regullativave për interferencat elektromagnetike (EMI-electromagnetic interference) është një hap kritik për ti sjell ...

lexoni më shum
Nano Teknologjit

Nano Teknologjit

Me qëllim që të siguroni punën e rrjetit tuaj, pajisjeve dhe aplikacioneve që të punojnë pa probleme, në të gjitha industrit puna e tyre ...

lexoni më shum
Stresstesting

Stresstesting

Validimi i performancës dhe besueshmërisë të të gjitha protokollet dhe funksione në disa raste nuk është në gjendje të parashikojnë ...

lexoni më shum