Testim dhe matje

Në sajë të cilësisë që ne jemi të dhënë, bashkëpunimin me shitësit kryesorë në fushën e testit dhe të matjeve, dhe se ne jemi gjithmonë deri në datën me tendencat e fundit të teknologjisë, instrumentet tona do të përmbushë të gjitha pritjet e klientit, e cila është arsyeja pse ne jemi liderë rajonale në këtë fushë.

Wireline

Wireline

Treg konkurrues, duke rritur kërkesa për të lartë-shpejtësi të transferimit të të dhënave dhe cilësi të lartë të ...

lexoni më shum
Wireless

Wireless

Nevoja për Bandwidth gjithnjë e më shumë dhe të biznesit dhe teknologjisë kompleksitetin e vë nën presion të madh ...

lexoni më shum
Metrologji dhe Laboratori

Metrologji dhe Laboratori

Për çdo matje që ju bëni ju duhet të keni besim se ajo është e saktë dhe precize. Për më tepër para se ndonjë ...

lexoni më shum
Sinhronizim

Sinhronizim

Në mënyrë për të mbajtur rrjetin tuaj, operacionet dhe aplikimet që të funksionojnë normalisht në të gjitha ...

lexoni më shum