Partnerët

Për 22 vite deri tani, Ibis Instruments ka qenë vazhdimisht në zhvillim të portofolit të saj të produkteve të teknologjisë së lartë dhe sistemeve, të furnizuara nga prodhues të ndryshëm dhe duke kombinuar ato, me qëllim që të ofrojmë zgjidhje konkurruese për kërkesat e tregut. Ne besojmë se ne kemi ndërtuar një portofol të veçantë të prodhuesve kryesor të T&M dhe OSS / BSS zgjidhjeve duke përmbushur nevojat e klientëve për cilësi, konkurrencë dhe zgjidhje të siguruara.

IBM dhe Ibis Instruments

IBM dhe Ibis Instruments

SINERGJIA E KUALITETIT DHE NJOHURIVE

Ibis Instruments si një nga integrues të lartë të sistemit në rajon të armatosur me mjete të software nga një nga prodhuesit kryesorë të softuerit (IBM) ofron cilësi dhe sukses për ...

Ibis Instruments si një nga integrues të lartë të sistemit në rajon të armatosur me mjete të software nga një nga prodhuesit kryesorë të softuerit (IBM) ofron cilësi dhe sukses për çdo klient.

Nga 1 janari 2017. Ibis Instruments është certifikuar si IBM Platinum Partner Biznesi - aktualisht i vetmi në Serbi dhe një nga të paktët në rajonin tonë. Ky është niveli më prestigjioze Partnership IBM.

Pikat e Partneritetit:

 • Partner me IBM nga 2005. Nga 2007 rangu më i lart i partneritetit.
 • 20 projekte të implementuara duke përdorur IBM teknologjit
 • 20 IBM personel të certifikuar
 • Zgjidhje të shumta dhe produktet akreditimit. Një nga partnerët kryesorë të IBM-në mbarë botën në lidhje me numrin e çertifikatat dhe akreditimeve.

Çmime dhe njohje:

 • The best IBM software partner in 2008
 • IBM Competitive Deal of the Year 2011
 • IBM letter of thanks for the great and selfless commitment in bringing projects based on IBM technologies, 2011.
 • Reaching for the stars, Budapest 2015 – IBM AWARD TO THE BEST ITSM EXPLORER Premier Business Partner

Ne posedojmë zgjidhjet e IBM technologies siq vijojnë:

 • IBM Middleware suite (Tivoli Netcool, Maximo, Websphere)
 • IBM Analytics suite (Netezza, BigInsights, Streams, Cognos, Data Stage)
 • IBM Security Solutions


www.ibm.com/us-en/ lexoni më shum
Microsoft dhe Ibis Instruments

Microsoft dhe Ibis Instruments

PARTNERITET I RI PËR EPOKËN E RE

Partneriteti i ri të cilin kemi krijuar me Microsoft është në fillim dhe presim që të ritet në një shkall të lart në vitet që vijojnë. Ne jemi të angazhuar plotësisht dhe duke ...

Partneriteti i ri të cilin kemi krijuar me Microsoft është në fillim dhe presim që të ritet në një shkall të lart në vitet që vijojnë. Ne jemi të angazhuar plotësisht dhe duke investuar së bashku për arritjen e këtij qëllimi.

Në proces, ne kemi tashmë sukses në fitimin e kompetencës Silver Platforma Cloud dhe çertifikatat përkatëse.

Partneriteti mes Ibis Instruments dhe Microsoft ësthë tani më i zgjëruar në Dynamics CRM me qka do mund të përgjigjet në biznes kërkesat e klientëve tanë.

Çmime dhe njohje

Microsoft Partner Network 2014-2015 – Silver Cloud Platform

www.microsoft.com lexoni më shum
Viavi Solutions

Viavi Solutions

Viavi Solutions (ish JDSU) software dhe hardware platformat dhe instrumentet japë fund-te-fund shikimit nëpër rrjetet fizike, virtuale dhe hibride. Inteligjencës saktë dhe depërtim vepruese ...

Viavi Solutions (ish JDSU) software dhe hardware platformat dhe instrumentet japë fund-te-fund shikimit nëpër rrjetet fizike, virtuale dhe hibride. Inteligjencës saktë dhe depërtim vepruese nga e gjithë ekosistemit të rrjetit optimizes përvojën e shërbimit për rritjen e besnikërinë e konsumatorit, profitabilitetit të madhe dhe tranzicionit të shpejtë për teknologjitë e gjeneratës së ardhshme.

www.viavisolutions.com lexoni më shum
Keysight Technologies Inc

Keysight Technologies Inc

Keysight Technologies Inc (NYSE: KEYS) është kompani udhëheqëse në botë elektronik matje, transformuar përvojën e sotme e matjes nëpërmjet inovacionit në zgjidhje pa tel, modulare, dhe ...

Keysight Technologies Inc (NYSE: KEYS) është kompani udhëheqëse në botë elektronik matje, transformuar përvojën e sotme e matjes nëpërmjet inovacionit në zgjidhje pa tel, modulare, dhe software. Me HP dhe Agilent trashëgiminë e saj, Keysight ofron zgjidhje në komunikimit pa tel, hapësirës ajrore dhe tregjeve të mbrojtjes dhe gjysmëpërçues me platforma të klasit botëror, software dhe shkenca qëndrueshme matjes. 10.500 punonjësit e kompanisë të shërbejë konsumatorëve në më shumë se 100 vende.

www.keysight.com lexoni më shum
Oracle

Oracle

Oracle fuqizon bizneset e të gjitha madhësive në udhëtimin e tyre të transformimit digjital. Suitat, platformat dhe infrastruktura e Oracle-it aplikojnë teknologjitë më të fundit dhe ato ...

Oracle fuqizon bizneset e të gjitha madhësive në udhëtimin e tyre të transformimit digjital. Suitat, platformat dhe infrastruktura e Oracle-it aplikojnë teknologjitë më të fundit dhe ato në zhvillim, duke përfshirë inteligjencën artificiale (AI), të mësuarit e makinës, bllokadën dhe Internetin e Gjërat (IoT) - në mënyra që krijojnë diferencimin e biznesit dhe avantazhin për konsumatorët. Prej gushtit 2018, Ibis Instruments është bërë zyrtarisht partner i ORACLE.

www.oracle.com/rs lexoni më shum
Kaspersky Lab

Kaspersky Lab

Kaspersky Lab është një kompani ndërkombëtare që merret me prodhimin e sistemeve të mbrojtjes së softuerit dhe operon në pothuajse 200 vende dhe territore në mbarë botën. Selia e ...

Kaspersky Lab është një kompani ndërkombëtare që merret me prodhimin e sistemeve të mbrojtjes së softuerit dhe operon në pothuajse 200 vende dhe territore në mbarë botën. Selia e kompanisë është e vendosur në Moskë, ndërsa kompania e mbajtjes është e regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar. "Kaspersky Lab" aktualisht punëson më shumë se 2.850 profesionistë të kualifikuar. Kjo kompani ka zyrat e saj në 30 vende dhe produktet dhe teknologjitë e saj përdoren nga mbi 300 milionë përdorues dhe mbi 250 000 klientë të korporatave anembanë botës. Kompania është e fokusuar veçanërisht në ndërmarrjet e mëdha dhe bizneset e vogla dhe të mesme dhe që nga shtatori 2018 biznesi i tyre po zgjerohet tek Ibis Instruments kur Ibis bëhet partneri zyrtar i Kaspersky.

www.kaspersky.rs lexoni më shum
Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd është një ofrues shumëkombësh izraelit i softuerëve dhe pajisjeve të kombinuara hardware dhe software për sigurinë e IT, duke përfshirë sigurinë ...

Check Point Software Technologies Ltd është një ofrues shumëkombësh izraelit i softuerëve dhe pajisjeve të kombinuara hardware dhe software për sigurinë e IT, duke përfshirë sigurinë e rrjetit, sigurinë në vend, sigurinë e lëvizshme, sigurinë e të dhënave dhe menaxhimin e sigurisë.Që nga viti 2016 kompania ka përafërsisht 4.000 punonjës në mbarë botën.

www.checkpoint.com lexoni më shum
ClickSoftware

ClickSoftware

ClickSoftware është një udhëheqës global në menaxhimin e fuqisë punëtore dhe optimization zgjidhje të automatizuar për ndërmarrje. Në dispozicion përmes reve, apo mbi-premisë, këto ...

ClickSoftware është një udhëheqës global në menaxhimin e fuqisë punëtore dhe optimization zgjidhje të automatizuar për ndërmarrje. Në dispozicion përmes reve, apo mbi-premisë, këto zgjidhje ofrojnë organizatat me fund-te-fund shikimit dhe kontrollin e gjithë procesit të shërbimit dhe për të mundësuar atyre për të përzënë bizneset e tyre përpara nga optimizuar planifikimin parashikimit, planifikimin, menaxhimin celular fuqisë punëtore, dhe të komunikimit të konsumatorëve në urdhërojnë për të rritur produktivitetin dhe për të rritur kënaqësinë e konsumatorit, ndërsa rënie shpenzimet e përgjithshme të shërbimit.

www.clicksoftware.com lexoni më shum
Comptel

Comptel

Comptel është një software dhe shërbime kompani ndërkombëtare e specializuar në telekomunikacion dhe shërbim ndonjë kompani e cila ka nevojë për përpunimin sasi tronditëse e të ...

Comptel është një software dhe shërbime kompani ndërkombëtare e specializuar në telekomunikacion dhe shërbim ndonjë kompani e cila ka nevojë për përpunimin sasi tronditëse e të dhënave dhe duke vepruar mbi të. Përmbushja Comptel shërbim, ndërmjetësimit, i akuzuar dhe kontrollin e politikës, dhe parashikuese analitika sociale produktet me zbatimin dhe shërbimeve profesionale të mundësuar ofruesit e shërbimeve të Automate ndërveprimeve të konsumatorëve dhe vendime të tjera të biznesit, për të krijuar të ardhura, të zvogëluar shpenzimet dhe të zvogëlohet dybeku.

www.comptel.com lexoni më shum
Fujikura

Fujikura

Fujikura është një nga prodhuesit kryesorë në botë për kabllot e fibrave optike dhe pajisjet për instalimin, matje dhe testim. Emri Fujikura është bërë sinonim i fibrave optike, ...

Fujikura është një nga prodhuesit kryesorë në botë për kabllot e fibrave optike dhe pajisjet për instalimin, matje dhe testim. Emri Fujikura është bërë sinonim i fibrave optike, fusion splicerëve dhe kompania është bërë furnizuesi kryesor në botë për kompanitë e telekomunikacionit në mbarë globin.

www.fujikura.co.uk lexoni më shum
Microsemi

Microsemi

Microsemi është një udhëheqës botëror në zgjidhje të sakta kohore, vendos standarde në botë për kohën. Portofoli Microsemi janë në gjendje të gjeneron, shpërndan dhe aplikon ...

Microsemi është një udhëheqës botëror në zgjidhje të sakta kohore, vendos standarde në botë për kohën. Portofoli Microsemi janë në gjendje të gjeneron, shpërndan dhe aplikon kohën e saktë për të komunikimit, hapësirës ajrore / mbrojtjes, IT infrastrukturës dhe metrologjike industrive dhe për konsumatorët të ndryshme, nga ofruesit e shërbimeve të komunikimit dhe prodhuesit e pajisjeve të rrjetit në departamentet qeveritare, janë në gjendje për të ndërtuar rrjete më të besueshme dhe sistemet duke përdorur teknologjitë e kompanisë e avancuara kohën, orë atomike, shërbime dhe zgjidhje.

www.microsemi.com lexoni më shum
NARDA

NARDA

Narda Safety Test Solutions është një udhëheqës global në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve matëse për fushave elektrike, magnetike dhe elektromagnetike, zotërojnë më shumë se 95% ...

Narda Safety Test Solutions është një udhëheqës global në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve matëse për fushave elektrike, magnetike dhe elektromagnetike, zotërojnë më shumë se 95% të të gjitha patentave publikuara për matjen e fusha të tilla. NARDA është një kompani shumë të reja që rregullisht zhvillon pajisje të reja matëse në formën e dorës testers, stacione të largëta të kontrolluar matëse, dhe pajisjeve të sigurisë.

www.narda-sts.de lexoni më shum
Procera

Procera

Zgjidhjet Procera janë përdorur nga operatorët e rrjetit dhe shitësit e rrjeteve në mbarë botën për të shtuar nivele të reja të shërbimit të fshehtë në rrjetet e tyre. Zgjidhja ...

Zgjidhjet Procera janë përdorur nga operatorët e rrjetit dhe shitësit e rrjeteve në mbarë botën për të shtuar nivele të reja të shërbimit të fshehtë në rrjetet e tyre. Zgjidhja Dorëzuar janë në shënjestër në rritjen user experience në rrjetet broadband - nëse ato janë të fiksuara, të lëvizshme, CATV, WiFi, satelit, apo ndonjë teknologji tjetër qasje që mund të përdoret kudo në botë. Çdo gjë bëhet është e fokusuar në përvojën parapagues.

www.proceranetworks.com lexoni më shum
Spirent Communications

Spirent Communications

Spirent Communications është një udhëheqës global në provë dhe matjen për testimin laborator, rrjetet e komunikimit dhe IT mjedise, duke bërë të mundur sistemin e komunikimit e sotme, ...

Spirent Communications është një udhëheqës global në provë dhe matjen për testimin laborator, rrjetet e komunikimit dhe IT mjedise, duke bërë të mundur sistemin e komunikimit e sotme, si dhe ndërmarrjet e reja nesër për të vendosur për jetën pasurimin e rrjeteve të komunikimit, pajisjet, shërbimet dhe aplikacionet.

www.spirent.com lexoni më shum
TEOCO

TEOCO

TEOCO është ofruesi kryesor i planifikimit, sigurimin, analitizën dhe zgjidhjet optimization për ofruesit Communications Service (CSPs) në mbarë botën. TEOCO ndihmon CSPs zgjidhur sfidat e ...

TEOCO është ofruesi kryesor i planifikimit, sigurimin, analitizën dhe zgjidhjet optimization për ofruesit Communications Service (CSPs) në mbarë botën. TEOCO ndihmon CSPs zgjidhur sfidat e përditshme që ata përballen me rrjetin e tyre, biznesin e tyre dhe klientëve të tyre.

www.teoco.com lexoni më shum