Performim i suksesshëm në ANGA COM


ANGA COM është një konferencë që paraqet teknologjitë aktuale në botën e telekomunikimeve kabllore dhe demonstron iniciativa që do të çojnë në zhvillimin e mëtejshëm të industrisë në vitet e ardhshme.

Kongresi dhe ekspozita e këtij viti ANGA COM, që u organizua nga 12 deri më 14 qershor 2018 në Këln, Gjermani, arriti nivele të reja rekord dhe përfundoi me një rezultat të jashtëzakonshëm prej 21,700 vizitorësh dhe më shumë se 500 ekspozues. Midis të gjithë këtyre ekspozuesve, IBIS INSTRUMENTS ishte gjithashtu i pranishëm me kabinë në sallën 7 dhe tregoi zgjidhjen e saj inovative për industrinë e telekomit - Ibis Performance Insight (iPi).

Gjatë këtyre 3 ditëve të ekspozitës, përveç drejtorit tonë të shitjes Srdjan Matiç dhe drejtorit të Kërkimit dhe Zhvillimit Bojan Pavloviç, dy kolegë të tjerë ishin të pranishëm në kabinë tonë. Të gjithë ata demonstruan IPI - një platformë analitike të avancuar, bazuar në teknologjinë e të dhënave të madhe që ofron një motor të fuqishëm për ofruesit e shërbimeve të komunikimit.

Rezultatet e ekspozitës sonë në ANGA këtë vit janë të shkëlqyera, dhe shpresojmë të menaxhojmë rezultate edhe më të mira vitin e ardhshëm.