Lajm

Seminari i 19 i Ibis Instruments

Seminari i 19 i Ibis Instruments

Seminari i 19 Ibis Instruments i këtij viti u përfundua me sukses, këtë herë nën moton "Empowered by Innovation". Seminari u mbajt tradicionalisht në Hotelin e Parkut Danubia në Liqenin e Argjendtë nga 18-20 tetor 2018.

Seminari u ndoq nga rreth 200 përfaqësues të kompanive nga Serbia dhe rajoni, si dhe partnerë nga Ibis Instruments. Për herë të parë, qoshe IBM VR u prezantua ...

lexoni më shum
New partnerships of IBIS INSTRUMENTS company

New partnerships of IBIS INSTRUMENTS company

Ibis Instrumentshas been continuously developing its portfolio of high-tech products and systems, supplied by different vendors and combined them. This time the portfolio has been expanded with two new vendors. Since August 2018, Ibis Instruments has officially become anOraclepartner, and in September 2018, a contract is signed withKaspersky Lab.

Oracle empowers businesses of all sizes on ...

lexoni më shum
Ibis

Ibis "DEFENSE SEMINAR"

Të Premten, më 28 shtator 2018, në Holiday Inn Hotel me mbështetjen e IBM dhe Kaspersky, Ibis Instruments mbajti një tjetër në një seri seminaresh të suksesshme. Përveç prezantimeve të shitësve, në seminar u prezantuan edhe CRFS dhe ATDI, si dhe temat kryesore të diskutuara ishin:

• Siguria kibernetike

• Zbulimi i droneve

• Vegla parashikuese analitike

•Transformimi ...

lexoni më shum
Konferenca per high-tech krimet dhe sigurin e informacioneve

Konferenca per high-tech krimet dhe sigurin e informacioneve "Connect securely"

Konferenca dyditore mbi krimin e teknologjisë së lartë dhe sigurinë e informacionit "Connect securely" u mbajt për herë të parë të enjten dhe të premten, më 20 dhe 21 shtator 2018 në Pallatin "Srbija" në Beograd dhe kompania IBIS INSTRUMENTS ishte një nga ekspozuesit.

Zgjidhjet që Ibis Instruments paraqitën në konferencë janë nga portofoli i Sigurisë që ne përfaqësojmë ...

lexoni më shum
Seminari në Shkup u mbajt me sukses

Seminari në Shkup u mbajt me sukses

Në hotelin „Aleksandar Palace“ në Shkup, më 19 shtator 2018, Ibis Instruments mbajti një tjetër seminar nga një seri seminaresh me tema aktuale, kësaj radhe nën titullin "Inovacioni në transformimin e biznesit". Seminari u ndoq nga mbi 50 njerëz dhe temat e mbuluara ishin: sulmet kibernetike: parandalimi dhe mbrojtja, transformimi i qeverisë nëpërmjet digjitalizimit, bankat ...

lexoni më shum
Data Science Konferenca 4.0

Data Science Konferenca 4.0

E katërta me radhë, Data Science Conference u mbajt më 18 dhe 19 shtator 2018 në hotelin Hyatt me më shumë se 1,000 pjesëmarrës nga më shumë se 25 vende, me të cilat Beogradi mori një hap të sigurt në skenën e Shkencës së të Dhënave në botë.Me shumë kompani të mirënjohura, në konferencë ishte gjithashtu i pranishëm Ibis Instruments, performanca e të cilit u ...

lexoni më shum
Njoftim për Data Science Conference 4.0

Njoftim për Data Science Conference 4.0

Data Science Conference 4.0 do të mbahet më 18 dhe 19 Shtator 2018 në Hotel Hyatt, dhe kjo do të jetë hera e tretë në rradhë që IBIS INSTRUMENTS po merr pjesë si sponsor dhe një folës. Kjo konferencë zhvillohet rreth një bashkësie të madhe individësh të motivuar që dëshirojnë të bëjnë më shumë për të tjerët dhe për veten e tyre. Duke mbledhur disa nga ...

lexoni më shum
Njoftim për Seminarin e IBIS në Maqedoni

Njoftim për Seminarin e IBIS në Maqedoni

IBIS INSTRUMENTS po përgatit një seminar tjetër me tema të nxehta, por këtë herë në Shkup, Maqedoni. Me kënaqësi të madhe ftojmë të gjithë të interesuarit të vijnë në Hotel Aleksandar Palace në Shkup më 19 Shtator 2018, ku në disa seanca të dedikuara ekspertët tanë do të flasin për:

  • Cyber-attacks: preventiva dhe mbrojtja
  • Transformimi i Qeverisë nëpërmjet ...
lexoni më shum
Performim i suksesshëm në ANGA COM

Performim i suksesshëm në ANGA COM

ANGA COM është një konferencë që paraqet teknologjitë aktuale në botën e telekomunikimeve kabllore dhe demonstron iniciativa që do të çojnë në zhvillimin e mëtejshëm të industrisë në vitet e ardhshme.Kongresi dhe ekspozita e këtij viti ANGA COM, që u organizua nga 12 deri më 14 qershor 2018 në Këln, Gjermani, arriti nivele të reja rekord dhe përfundoi me një rezultat ...

lexoni më shum
Ibis Instruments në ANGA.COM

Ibis Instruments në ANGA.COM

Nga 12 deri më 14 qershor 2018 në Këln, Gjermani, Ibis Instruments do të jetë e pranishme dhe do të ketë kabinë në ANGA.COM. Ne do të jemi në sallën 7 numri i kabinës G69, dhe gjatë këtyre ditëve ne do të demonstrojmë zgjidhjen tonë inovative për industrinë e telekomit Ibis Performance Insight (iPi). IPI është një platformë e avancuar analitike, e bazuar në ...

lexoni më shum
Ibis Instruments Mbledhje e Instaluesve

Ibis Instruments Mbledhje e Instaluesve

Të premten, më 8 qershor 2018 në shtëpinë e vendit Stremen në Jakovë, kompania Ibis Instruments organizoi me mbështetjen e asamblesë konkurruese të partnerit VIAVI Solutions për instaluesit, ku mblodhi një numër të madh të partnerëve dhe shfrytëzuesve të saj. Të gjithë pjesëmarrësit e kuptonin seriozisht garën dhe ato më të mirat ishin më të shpejta që u ...

lexoni më shum
INFOTECH 2018

INFOTECH 2018

ASIT (Shoqata për Informatikë, Informatikë, Telekomunikacion dhe Media të Reja të Serbisë) organizoi konferencën tradicionale INFOTECH6 qershor dhe 7 qershor 2018 në hotelin Izvor në Arandjelovc.

Ibis Instruments si Prezantues i Kompanisë në konferencë, prezantoi prezantimin "Next Generation SOC", që u mbajt nga Marko Elazar, Udhëheqës i Sigurisë në Ibis Instruments.

lexoni më shum

U mbajt konferenca eSecurity 2018

U mbajt konferenca eSecurity 2018

Konferenca e dytë ndërkombëtare eSecurity u mbajt nga 25 prilli deri më 27 prill në hotel Crowne Plaza në Beograd, organizuar nga Shoqata eSigurnost. Veprimtaria tërhoqi një numër të madh ekspertësh nga vendi dhe jashtë vendit në fushën e TIK-ut, sigurinë e informacionit, mjekësinë ligjore digjitale, auditimet IT dhe menaxhimin e rrezikut IT, dhe IBIS INSTRUMENTS ishte një ...

lexoni më shum
U mbajt Konferenca e Botës Dixhitale I PUKOS 2018

U mbajt Konferenca e Botës Dixhitale I PUKOS 2018

I treti me radhë Konferenca Ndërkombëtare DSP - Digital World I PUKOS u mbajt më 25 dhe 26 prill 2018 në Qendrën Sava, ku Ibis Instruments ishte pjesëmarrës. Qëllimi i kësaj konference nëpërmjet një diskutimi dhe debati intensiv dy-ditor të të gjithë aktorëve relevantë - autoritetet shtetërore, agjencitë rregullatore, operatorët kabllorë, kompanitë e telekomunikacionit, ...

lexoni më shum
Ibis Instruments në konferencën TECHNOBANK 2018

Ibis Instruments në konferencën TECHNOBANK 2018

Për të dytin vit me radhë, Ibis Instruments mori pjesë si një sponsor i konferencës Technobank 2018 që u zhvillua në Crowne Plaza Hotel më 24 dhe 25 prill. Konferenca Technobank është e përkushtuar për risitë dhe teknologjitë botërore moderne në biznesin bankar. Këtë vit Technobank u vizituan nga 470 pjesëmarrës, me numrin më të madh të bankave nga e gjithë Evropa ...

lexoni më shum
Ibis Instruments në IT konekt për të katërtën her me radhë

Ibis Instruments në IT konekt për të katërtën her me radhë

Për të katërtin vit radhazi, e gjithë IT skena u mblodh në një vend. Këtë vit, ITkonekt në Beograd u mbajt më 14 dhe 15 prill në Hotel Metropol dhe një nga sponsorët e konferencës ishte Ibis Instruments Company. Punëdhënësit më të dëshiruar në industrinë e IT u prezantuan në IT jobfair, ndërsa disa nga ekspertët më të mëdhenj në botë në JavaScript, CSS, ...

lexoni më shum
U mbajt mbledhje pune

U mbajt mbledhje pune "Next Generation Syber Security - CERT"

Në Hotel Vučko në Jahorinë, më 12 prill 2018, Ibis Instruments mbajti një seminar me temën "Next Generation Syber Security - CERT". Duke adresuar sfidat, ne kemi adresuar zgjidhje adekuate për të njëjtën gjë, dhe përmes një kombinimi të prezantimeve dhe sesioneve të hapura të paneleve, ekspertët e Ibis Instruments, së bashku me folës të shquar të IBM, bartën njohuritë ...

lexoni më shum
U mbajt VIAVI workshop

U mbajt VIAVI workshop

Ibis Instruments organizoi një workshop me partnerin për kohë të gjatë Viavi Solutions në temën "Sfidat e transformimit të All IP". Seminari u mbajt të hënën më 5 Shkurt në ambientet e Ibis Instruments.

Temat e diskutuara gjatë seminarit ishin sfidat në ndërtimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit GPON, si dhe përvojat e operatorëve të tjerë Telco nga mjedisi.

lexoni më shum
PosTel 2017

PosTel 2017

Simpoziumi i 35-të për Teknologjitë e Reja në Transportin e Postës dhe Telekomunikacionit, PosTel 2017, u mbajt më 5 dhe 6 dhjetor 2017, në Fakultetin e Trafikut në Beograd, organizuar nga Departamenti i Transportit Postë dhe Telekomunikacionit të Fakultetit të Inxhinierisë së Trafikut. Për herë të parë, Ibis Instruments ishte donatori i këtij Simpoziumi ku Milorad ...

lexoni më shum
Data Science 3.0 konferenca

Data Science 3.0 konferenca

Konferenca DATA SCIENCE 3.0 u organizua nga Instituti për Shkencë Bashkëkohore. Konferenca u mbajt më 21 nëntor dhe 22 nëntor 2017 në qendrën e ekspozitës Bell në Beograd. Hapja ceremoniale e konferencës u mbajt të martën, më 21 nëntor 2017. në orën 9:30 dhe po atë ditë në të dhënat e Big Data Branko Kovač, Data Scientist para Ibis Instruments mbajti një prezantim të ...

lexoni më shum
E kryer me sukses Sinergija 2017

E kryer me sukses Sinergija 2017

U përfundua një tjetër Sinergija, e cila është një takim vjetor i Microsoft i dedikuar kompanive private dhe publike, si dhe individëve që merren me teknologjinë e informacionit. Përveç dy njësive të përbashkëta - Ditët Teknike dhe Ditët e Biznesit - tema e evenimentit të këtij viti ishte EDU Sinergija, një manifestim i dedikuar për studentët dhe institucionet ...

lexoni më shum
Seminari i 18 i Ibis Instruments

Seminari i 18 i Ibis Instruments

Seminari i 18 i Ibis Instruments me sloganin "Koha për të mësuar" u mbajt me sukses në Hotelin e Parkut Danubia në Liqenin e Argjendtë nga 19 deri më 21 Tetor 2017.Në seminar morën pjesë mbi 150 përfaqësues të kompanive nga Serbia dhe rajoni, si dhe partnerët e Ibis Instruments.

lexoni më shum
Finale e konkursit Studentëve për idetë më të mira në Universitetin e Novi Sadit

Finale e konkursit Studentëve për idetë më të mira në Universitetin e Novi Sadit

Konkursi i këtij viti për idetë më të mira të studentëve në kuadër të projektit Erasmus IF4TM u mbështet nga Ibis Instruments si një sponsor i konkursit.Në Universitetin e Novi Sadit, 38 ide janë dorëzuar duke përdorur platformën INNO. Ekipet e nxënësve u trajnuan në aspekte të ndryshme të përgatitjes së modelit të biznesit të ndjekur nga modeli CANVAS.Çdo ide u ...

lexoni më shum
Conference

Conference "Digital world and PUKOS"

Cable Operators Association of Serbia (PUKOS) on 26th and 27th of April 2017 organized two-day conference "The digital world and PUKOS" located in the Center Sava where Ibis Instruments presented Ibis Performance Insights solution. All visitors and conference participants who visited Ibis booth were presented with iPi solution which presents advanced analytical platform based on Big Data ...

lexoni më shum
Ibis Instruments në konferencë dhe ekspozitë e teknologjive bankare Technobank 2017

Ibis Instruments në konferencë dhe ekspozitë e teknologjive bankare Technobank 2017

Ibis Instruments ka marrë pjesë si një sponsor në konferencën Technobank 2017 për herë të parë. Konferenca u mbajt në Hotel Plaza Crowne në 29 dhe 30 mars. Technobank është "vend takimi" për bankat dhe ekspozues nga rajoni, e cila është një platformë për shkëmbimin e informacionit mbi tendencat e reja në industrinë bankare.

Të gjithë të pranishëm në këtë ...

lexoni më shum
Impresionet nga TI konferenca 2017

Impresionet nga TI konferenca 2017

Ne patëm një nder i madh për të qenë sponsorët e konferencës 22 Shkencor "Teknologjitë e informacionit - tashmen dhe të ardhmen", organizuar nga Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Universiteti i Malit të Zi, mbajtur në Komuna e Zhabljakut nga 27 shkurt deri më 4 mars 2017. Organizatorët, si në vitet e mëparshme, ka një detyrim për të zgjedhur punët më të mira në një ...

lexoni më shum
Ibis Instruments – FIRST Platinum Level IBM Partner në Serbi

Ibis Instruments – FIRST Platinum Level IBM Partner në Serbi

Nga 1 janari 2017. Ibis Instruments është certifikuar si IBM Platinum Partner Biznesi - aktualisht i vetmi në Serbi dhe një nga të paktët në rajonin tonë. Ky është niveli më prestigjioze Partnership IBM.

Niveli i arritur është rezultat i viteve të ekspertizës akumuluar dhe kërkimin e vazhdueshëm për kualifikim në fushën e teknologjive të IBM.

lexoni më shum
Festimi i 20 viteve të biznesit të Ibis Instruments mbajtur në Banja Luka

Festimi i 20 viteve të biznesit të Ibis Instruments mbajtur në Banja Luka

Pas festimit në Beograd, Ibis Instruments ka mbajtur një kremtimin e 20 viteve të biznesit të suksesshëm me klientët në Bosnje dhe Hercegovinë. Kremtimi u mbajt më 17 nëntor 2016 në restorantin Integra në Banja Luka. Në kremtimin, ka pasur një promovim vera e Manastirit të Hilandarit verës "Savino Polje", e cila është një kombinim i traditës mijë-vjeçare të prodhimit ...

lexoni më shum
Ibis Instruments fitoi titullin “Viavi Star Team Award for FY16”

Ibis Instruments fitoi titullin “Viavi Star Team Award for FY16”

Viavi Solution është krenar që prezenton kompanin Ibis Instruments d.o.o. me titullin “Viavi Star Team Award for FY16”, i cili është një nga 27 kompanitë si Velocity partner global. Ky dekorim vjetor njeh anëtarët e Velocity partner programit për performancat superiore të shitjes, rritjen e biznesit dhe mbështetjen e klientëve.

“Ndjej kënaqësin që njoh Ibis Instruments ...

lexoni më shum
Seminari i 17 i Ibis Instruments

Seminari i 17 i Ibis Instruments

Nën moton "20 vjet me ju", për të 17 herë me radhë, Ibis Instruments mbajti Seminarin në Danubia Park Hotel në Silver Lake nga 20 deri më 22 tetor 2016. Rreth 150 përfaqësues të kompanive nga Serbia dhe rajoni, si dhe si përfaqësues të prodhuesve të pajisjeve - partnerët e ibis Instruments, mori pjesë në seminarin e këtij viti. Të gjithë ligjëruesit përmes prezantimeve, ...

lexoni më shum
Ibis Instruments partner i Sinergija 2016

Ibis Instruments partner i Sinergija 2016

Sinergija është konferenca më e madhe dhe më me ndikim vjetore në Evropën Juglindore dedikuar për informacion - teknologjitë e komunikimit dhe zbatimin e tyre të biznesit, këtë vit është organizuar për herë të gjashtëmbëdhjetë në rresht. Konferenca e këtij viti nën moton "destinacionin e integruar" është mbajtur në Plaza Crowne Beograd nga 17 deri më 19 tetor 2016. ...

lexoni më shum
Konferenca e dytë e Shkencës mbi të Dhënat u mbajt në Beograd

Konferenca e dytë e Shkencës mbi të Dhënat u mbajt në Beograd

Konferenca e Shkencës mbi të Dhënat është konferenca e parë e hapur dedikuar për shkencën e të dhënave që është organizuar në Serbi. Konferenca ishte projektuar si një vend takimi për profesionistët Data Shkencës, por edhe për të gjithë ata të interesuar në këtë fushë, ose për ata që janë vetëm fillimi për t'u marrë me të dhënat.

Konferenca e dytë Data ...

lexoni më shum
Ibis-Instruments kremtoi 20 vjetorin e biznesit të suksesshëm

Ibis-Instruments kremtoi 20 vjetorin e biznesit të suksesshëm

Të Premten më 16 Shtator në Gabbiano Yachting Club, Ibis Instruments kremtoi 20 vjetorin e biznesit të suksesshëm. Jubileu u festua në një rreth përplot me biznes partnerë, shfrytëzues dhe ekipin e Ibis Instruments. Për 20 vitet e kaluara në këtë biznes, ia dolëm mban me njohuri dhe eksperiencë dhe dedikim për të aritur majat më të larta të zhvillimit të teknologjisë, ...

lexoni më shum
Prezentim i suksesshëm në ANGA.COM

Prezentim i suksesshëm në ANGA.COM

ANGA COM 2016 ishte sukses i madh për Ibis Instruments. Është një ndër treg-shfaqjet ku mund të takojmë përdoruesit dhe partnerët tanë dhe të mësojmë për trendet kyqe në industrin Europjane të kabllove. Përgjigje shum të mira dhe mundësi të reja janë shfaqur për zgjidhjen tonë IPI (Ibis Performance Insight) nga ana e operatorëve më të rëndësishëm në Europë si ...

lexoni më shum
Ibis Instruments bëhet Microsoft Dynamics CRM partner

Ibis Instruments bëhet Microsoft Dynamics CRM partner

Partneriteti mes Ibis Instruments dhe Microsoft ësthë tani më i zgjëruar në Dynamics CRM me qka do mund të përgjigjet në biznes kërkesat e klientëve tanë. MS Dynamics CRM është zgjidhja udhëheqëse në industri dhe me portfolion tanë egzistuese dhe kompetencave do të mundësohet ofrimi i zgjidhjeve uniqe për transformimet profesionale dhe renovimin e bussines-operating ...

lexoni më shum

"IBIS PERFORMANCE INSIGHTS" prezentim në ANGA.COM

ANGA COM - Ekspozita dhe Kongresi për Broadband, Cable & Satellite ka qenë platforma kryesor i Evropës të biznesit për operatorët broadband dhe ofruesit e përmbajtjes për më shumë se 15 vjet. Këtë vit ANGA COM do të mbahet nga 7 deri më 9 qershor 2016, në Këln, Gjermani, dhe për herë të parë Ibis Instruments do të marrë pjesë me një prezantim të "IBIS PERFORMANCE ...

lexoni më shum
Implementim I suksesshem I platformes Big Data

Implementim I suksesshem I platformes Big Data

Ibis Instruments është krenar të shpallë platformën e re Ibis Instruments Big Data përjetuar vendosjen e saj të parë tregtare në një mjedis të Tier 1 operator që operon në disa vende të rajonit.

Tier 1 ofrues përdor platformën Ibis Instruments Big Data përshtatur për ofruesit e shërbimeve të TIK-ut mjedis të përmirësuar cilësinë e shërbimit, jam optimist rrjetit, dhe ...

lexoni më shum
Mobile World Congress

Mobile World Congress

Nëse ju jeni në celular, apo në industri që mbështet celular, ose janë në kërkim për të bërë kontakte në industrinë mobile, ju thjesht duhet të marrë pjesë në MWC në vitin 2016. Mobile World Congress, apo MWC, është një tubim vjetor për industrinë mobile dhe të lidhura industri, organizuar nga GSMA, dhe do të mbahet në Barcelonë, Spanjë, World Capital Mobile. Ky ...

lexoni më shum
Zgjidhja e re gjenerike e Ibis Instruments - IBIS ESB / BPM

Zgjidhja e re gjenerike e Ibis Instruments - IBIS ESB / BPM

Ibis Instruments ka krijuar një zgjidhje të re gjenerike, IBIS ESB / BPM, e cila mundëson zbatimin e proceseve të ndryshme të biznesit. Komponentët kryesorë të Zgjidhjes janë: një katalog biznesi (për shembull, artikuj, shërbime, informacione etj.), Moduli i rregullave të biznesit, moduli i procesit të biznesit dhe moduli i integrimit. Me ndihmën e këtyre katër komponentëve, ...

lexoni më shum
Sinergija 2015

Sinergija 2015

Sinergija 15, mbajtur nga 21 tetor deri më 23 tetor në Plaza Crowne në Beograd, gjatë tre ditëve të sjellë së bashku 1.500 njerëz, priti mbi 60 folës të shquar nga brenda dhe jashtë vendit, i cili merrej me të nxehta IT temave përmes ligjëratave të shumta ekskluzive, punëtorive edukative dhe takime të biznesit. Në ditën e dytë të pjesës teknike të konferencës Ibis ...

lexoni më shum
Zgjidhjet e reja të Ibis Instruments

Zgjidhjet e reja të Ibis Instruments

Automatizimi i proceseve të IT-së është një zgjidhje e ofruar nga Ibis Instruments në mënyrë që të zbatojë procese të ndryshme të IT bazuar në praktikat më të mira të ITIL. Kjo zgjidhje mundëson zbatimin e proceseve të ndryshme të IT që do të drejtojnë aktivitetet tuaja operacionale me një shpërndarje të qartë të përgjegjësive në të gjitha grupet funksionale ...

lexoni më shum
Ibis Instruments lansoi zgjidhjen e re me porosi të zhvilluara për Big Data - Ibis Performance Insights

Ibis Instruments lansoi zgjidhjen e re me porosi të zhvilluara për Big Data - Ibis Performance Insights

Vite përvoje në mbledhjen e të dhënave, monitorimin QoS dhe konsolidimit kanë çuar Ibis Instruments për të zhvilluar punën E2E monitorimit dhe analytics zgjidhje (Ibis Performance Insights), optimizuar për CPE dhe NE në telekomit dhe mjedis kabllor. Kjo zgjidhje ofron të besueshëm informacion performancës së shërbimit për çdo klient në afërsi kohë reale, por edhe ...

lexoni më shum