• PARTNER TË BESUESHËM PËR SOT DHE NESËR

  Ndërtojmë sukses - me ju, për ju

  Në Ibis Instruments ne kemi vënë ekspertizën tonë në funksion të suksesit të biznesit tuaj. Në një kohë të ndryshimeve të shpejta të teknologjisë dhe standardet e larta të sistemeve të komunikimit ne jemi duke përdorur fuqinë e njohurive tona, përvojën dhe përkushtimin për arritjen e niveleve më të larta të zhvillimit teknologjik, në mënyrë për të kthyer ato në zgjidhje funksionale për të gjitha nevojat tuaja. Duke siguruar produktivitetin maksimal me metodat më efektive dhe zgjidhje më fitimprurëse, ne jemi duke ju ndihmuar për t'u bërë lider apo për të ruajtur pozitën udhëheqëse, të jetë i sigurt në cilësinë e shërbimit që ju ofrojnë për klientët tuaj, dhe ajo që është më e rëndësishme për të bërë ata të lumtur dhe të kënaqur.

 • Ne kemi vizion

  Vizioni ynë është që të jetë një sinonim për një kompani që është partner i besueshëm për klientët e saj, kompania me nivel të lartë të profesionalizmit dhe ekspertizës, e cila është novatore dhe krijuese, kompania që do të me një gamë të gjerë të zgjidhjeve në blatimit të tij të lejojë klientëve të saj të jetë në kulmin e produktivitetit dhe efikasitetit të tyre. Vizioni ynë është që të jetë i udhëheqësit, dhe për të bërë udhëheqësit e klientëve tanë. Misioni ynë është të krijojmë një mjedis funksional, të sigurt dhe efikas të biznesit për klientët tanë që përfshin teknologjitë e reja dhe trendet dhe që vazhdimisht rritet dhe për të përmirësuar.

 • Ne kemi njohuri

  Ne kemi një ekip të profesionistëve me eksperiencë të cilët vënë ekspertizën e tyre dhe energji në ndihmuar kompaninë tuaj, duke i dhënë atë që është e nevojshme për të arritur të gjitha qëllimet e dëshiruara. Mbi 100 projekte të suksesshme dhe më shumë se 50 kompani të cilat mendonte se avantazhet e bashkëpunimit me ekipin tonë të thotë mjaft për ne.

 • Ne kemi mënyrë

  Njohja e mjedisit të biznesit të klientëve tanë dhe nxitjen e marrëdhënieve të shkëlqyera partneritete me botë kryesor kompanitë që tashmë janë partnerët tanë, strategjia jonë është që gradualisht dhe tërësisht të adresuar çdo aspekt të bashkëpunimit tonë me klientin, duke u dhënë atyre një shërbim me cilësi të lartë dhe profesionalizëm përmes projekteve të suksesshme .

Lajm

Lajm

Të Premten, më 28 shtator 2018, në Holiday Inn Hotel me mbështetjen e IBM dhe Kaspersky, Ibis Instruments mbajti një tjetër në një seri seminaresh të suksesshme.

lexoni më shum
Aktuale

Aktuale

Ibis Instruments është krenar të shpallë platformën e re Ibis Instruments Big Data përjetuar vendosjen e saj të parë tregtare në një mjedis të Tier 1 operator që operon në disa vende të rajonit.

lexoni më shum
Ekspertiza

Ekspertiza

Ibis Instruments ka ndërtuar ekspertizën e saj në fushën e integrimit të sistemit të zgjidhjeve OSS / BSS, si dhe në fushën e testimit dhe matjes teknologjisë. Në këto zona ne jemi në mesin e udhëheqësve në rajon.

lexoni më shum

Ktheni IT -në tuaj në profIT

Menaxhimi i shërbimeve të IT

Në botën e sotme të risive të shpejta të teknologjisë, në mënyrë që të krijojë biznes efikas dhe të jetë konkurrues sa më shumë që të jetë e mundur, është e rëndësishme që të keni IT sistem të shkathët, proaktiv dhe me kosto efektive.

lexoni më shum

Nivelizoni burimet tuaja me qëllimet tuaja

Biznes Transformim

Platforma jonë për menaxhimin e proceseve komplekse të biznesit do të ju mundësojë për të vënë të gjitha burimet dhe të gjithë sistemin e biznesit në veprim, duke krijuar kushtet për gatishmërinë më të madhe të proceseve, risitë e biznesit, duke hequr joefikasitetin, duke reduktuar kostot dhe rritur produktivitetin, të gjitha në mënyrë që të arrihen objektivat e biznesit tuaj.

lexoni më shum

Ne transferojmë të dhënat në suksesin tuaj korporativ

Të dhënat e shumta dhe Analizat

Me shfrytëzimin më të mirë të të dhënave duke përdorur aftësitë e avancuara analitike të zgjidhjeve të Ibis Instruments, organizata juaj do të jetë në gjendje të ketë një kuptim më të thellë të biznesit, vendim më të besueshëm dhe më të mirë dhe reagim të shpejtë e të afërt me kohën reale.

lexoni më shum
security_icon.png

Ne mbrojmë atë që e vlerësojmë më shum - të dhënat

Siguria

Duke përdorur metoda të avancuara inovative, ne mund të ju ndihmojë për të trajtuar kërcënimet e sigurisë në mënyrë më efikase dhe më kosto-efektive, njëkohsisht duke bërë sigurimin e plotë të të dhënave dhe gjith ICT infrastrukturën tuaj dhe shërbimet.

lexoni më shum

Për rezultatet tuaja të matshme dhe të pashme

Testim dhe Matje

Fal cilësisë që ne ofrojmë, bashkëpunimin me shitësit kryesorë në fushën e testimit dhe matjeve dhe atë që ne jemi gjithmonë të përditësuar me tendencat e fundit të teknologjisë, instrumentet tona do të përmbushin të gjitha pritjet e klientit, gjë që është arsyeja pse ne jemi liderë rajonale në këtë fushë.

lexoni më shum