Seminari ynë

Në seminar Ibis-Instrumentet dhe profesionistë të ndryshëm shitësit të futur zgjidhje të avancuara në telekomit dhe industrinë e TIK me prezantimet teknike, seancat e veçanta dhe punëtorive.

E ardhmja në të bërit

Është kënaqësi e veçant që tju ftojmë dhe tju mirpresim në Seminarin e 18-të të Ibis Instruments i cili do të mbahet në Liqenin e Argjendtë nga data 19. deri më 21 Tetor 2017.

Seminar ii këtij viti përmban sesione edukative, trende informative te tregut, zhvillime të produkteve të së ardhmes dhe interakcion me kolegët e industris së ICT. Në disa sesione të dedikuara, ekspertët tanë do t’ju njoftojnë me:

  • Transformimi dixhital për ndërmarrjet Telco dhe Qeverisëse.
  • Cyber Security për zhvillim të shoqëris.
  • Regullativat Financiare të udhëhequra nga EU dhe implementimi i tyre.
  • In-house zgjidhje inovative për Big Data & Analytics – Ibis Performance Insights.
  • Erë e re e biznesit nëpërmjet API ekonomis.
  • Cloudification
  • ICT matje të avancuara.

Për më shumë informata ju lutemi të vizitoni faqen web.ibis-instruments.com/seminar2017 ose na kontaktoni me e-mail seminar2017@ibis-instruments.com ose në telefon 381 11 7152200.


Shifemi në Liqenin e Argjendtë!

Me respekt,

Ibis-Instruments