Për ne

Ne kemi vizion, ne kemi njohuri, ne kemi mënyr


NDËRTOJM SUKSES – ME JU, PËR JU

Në Ibis Instruments vendosim ekspertizën tonë në funksion të suksesit të biznesit tuaj. Në një kohë të ndryshimeve të shpejta të teknologjisë dhe standardeve të larta të sistemeve të komunikimit ne jemi duke përdorur fuqinë e njohurive, përvojës dhe angazhimin për arritjen e niveleve më të larta të zhvillimit teknologjik, në mënyrë për të kthyer ato në zgjidhje funksionale për të gjitha nevojat tuaja tonë. Duke siguruar produktivitetin maksimal me metodat më efektive dhe zgjidhje më fitimprurëse, ne jemi duke ndihmuar që të bëhet lider, ose për të ruajtur pozitën udhëheqëse, të jetë i sigurt në cilësinë e shërbimit që ju ofrojnë për klientët tuaj, dhe ajo që është më e rëndësishme për të bërë ata të lumtur dhe të kënaqur.


TELEKOMUNIKIME – KTO JEMI NE

Ibis Instruments është një kompani private e themeluar në vitin 1996, dhe që atëherë ajo ka rritje të vazhdueshme dhe sukses. Më shumë se 20 vjet të biznesit, Ibis qëllim për të përmbushur kërkesën në rritje për produkte me kosto efektive dhe sistemeve të përshtatshme për monitorimin efikas dhe menaxhimin e rrjeteve të telekomunikacionit, problemeve dhe të mirëmbajtjes. Si një kompani e specializuar me një ekip të arsimuar dhe të kualifikuar teknike, një portofol të kompanive udhëheqëse në mbarë botën dhe një fushë të gjerë të aktiviteteve të shërbimit, ne kemi shërbyer më shumë se 300 të klientëve të kënaqur. Me kaq shumë vite të biznesit të suksesshëm, ne kemi bërë një nga kompanitë kryesore në rajon.

Ekspertiza jonë ka ndjekur evolvent të shpejtë të industrisë së TIK-ut në fushën e projektimit zgjidhje, ofrimit, edukim dhe mbështetje teknike. Cilësia e shërbimeve të kryera sigurohet nga kompania ISO 9001, ISO 27000 dhe ISO 20000-1standardet dhe certifikatat partnerëve dhënien përputhje me procedurat e prodhuesit të përgjithshëm. Ibis Instruments Serbi, Ibis Instruments Maqedoni, Ibis Instruments Banja Luka (Bosnje) Telekom Instrumente Rumania dhe Telecom Instrumentet Bullgaria janë anëtarë të Ibis Instruments grupit shumë-kombësh që vepron në Evropën Juglindore. Ibis Instruments ka biznes dhe bashkëpunim teknik me kompani Niatel, të vendosura në Sarajevë (Bosnje).

Ne kemi vizion

Vizioni ynë është që të jetë një sinonim për një kompani që është partner i besueshëm për klientët e saj, kompania me nivel të lartë të profesionalizmit dhe ekspertizës, e cila është novatore dhe krijuese, kompania që do të me një gamë të gjerë të zgjidhjeve në blatimit të tij të lejojë klientëve të saj të jetë në kulmin e produktivitetit dhe efikasitetit të tyre. Vizioni ynë është që të jetë i udhëheqësit, dhe për të bërë udhëheqësit e klientëve tanë.

Misioni ynë është të krijojmë një mjedis funksional, të sigurt dhe efikas të biznesit për klientët tanë që përfshin teknologjitë e reja dhe trendet dhe që vazhdimisht rritet dhe për të përmirësuar.

Ne kemi njohuri

Ne kemi një ekip të profesionistëve me eksperiencë të cilët vënë ekspertizën e tyre dhe energji në ndihmuar kompaninë tuaj, duke i dhënë atë që është e nevojshme për të arritur të gjitha qëllimet e dëshiruara. Mbi 100 projekte të suksesshme dhe më shumë se 50 kompani të cilat mendonte se avantazhet e bashkëpunimit me ekipin tonë të thotë mjaft për ne.


Ne kemi mënyrë

Njohja e mjedisit të biznesit të klientëve tanë dhe nxitjen e marrëdhënieve të shkëlqyera partneritete me botë kryesor kompanitë që tashmë janë partnerët tanë, strategjia jonë është që gradualisht dhe tërësisht të adresuar çdo aspekt të bashkëpunimit tonë me klientin, duke u dhënë atyre një shërbim me cilësi të lartë dhe profesionalizëm përmes projekteve të suksesshme.

Ekipi i Ibis Instruments