Kariera

Të mësojnë aftësi të reja, të punojnë nëpër disiplina të ndryshme apo të shkojë në ri challenges.

NDËRTONI TË ARDHMEN, JO VETËM KARIERËN

Çfarë është pasioni juaj? Të mësojnë aftësi të reja, të punojnë nëpër disiplina të ndryshme apo të shkojë në ri challenges.

Ibis Instrumente ka një nevojë të vazhdueshme për njerëzit me cilësi të reja. Nëse ju keni përfunduar shkollën e inxhinierisë, ju jeni ambicioz, të gatshëm për të mësuar dhe duan të punojnë në një mjedis dinamik, ju lutem na kontaktoni me CV.

Fushat e patjetërsueshme janë të shënuara me *