Wireline

Конкурентниот пазар, зголемувањето на побарувачката за пренос на податоци со висока брзина и зголемениот квалитет на услугите се главните предизвици за wireline сервис провајдерите, додека тие се обидуваат да ги задоволат потребите на своите претплатници.

Fiberoptics

Fiberoptics

Оптичките мрежи со своите перформанси овозможуваат преносот на големи брзини ...

прочитајте повеќе
БАКАР, DSL И 3PP

БАКАР, DSL И 3PP

Операторите и сервис провајдерите (телекомуникациски, интернет-провајдери ...) ...

прочитајте повеќе
CATV И ВИДЕО

CATV И ВИДЕО

Дистрибуцијата на Triple Play и дополнителните мултимедијални услуги, со користење ...

прочитајте повеќе
Транспортни системи

Транспортни системи

За да ја премостиме врската меѓу кор мрежата (core network) со голема брзина и ...

прочитајте повеќе