Wireless

Потребата за се’ поголеми протоци и зголемени деловна и технолошка комплексност ставаат огромен притисок на безжичните сервис провајдери за да бидат во можност да понудат нови услуги со кои ќе се диференцираат во очите на клиентите, додека ги намалуваат оперативните трошоци.

Ran Test и WiFi

Ran Test и WiFi

Решенија за теренско тестирање на wireless технологиите го поддржуваат високиот ...

прочитајте повеќе
Drive test и Banchmarking

Drive test и Banchmarking

Drive тест решенијата покриваат широк спектар на мерења, од тестни телефони преку ...

прочитајте повеќе
EMF  безбедност

EMF безбедност

Електричен смог е термин кој најчесто се користи за да се опишат сите вештачки ...

прочитајте повеќе
Планирање и оптимизација

Планирање и оптимизација

Решението го покрива планирањето на радио мрежата и на преносната мрежа (backhaul) ...

прочитајте повеќе