Cs PRS

Самостојни Цезиумски извори на високо стабилни и доверливи синхронизациони сигнали.

5071A

5071A

5071A Cesium Reference Standard, со цевка со цезиумски зрак со високи перформанси, е единствениот извор на референтен сигнал на пазарот со точност од ± 5 х 10-13 и стабилност од ≤ 1 х 10-14, дизајнирана за да ги задоволи строгите лабораториски барања.

симнете pdf
Cs4000

Cs4000

Cs4000 Cesium Reference Standard обезбедува 100kHz, 1MHz, 5MHz, 10MHz и 1PPS или опционално Е1 сигнал за синхронизација на излез со висока стабилност и низок фазен шум.

симнете pdf
CsIII (4310B)

CsIII (4310B)

CsIII (4310B) Cesium Reference Standard обезбедува 5MHz, 10MHz, 1PPS или опционално Е1 сигнал за синхронизација на излез со висока стабилност и низок фазен шум.

симнете pdf
TimeCesium 4400

TimeCesium 4400

TimeCesium 4400 - автономен Cesium Reference Standard, наменета за телекомуникациски мрежи, обезбедува високо стабилни и сигурни G.811 сигнали за синхронизација (Е1, 2048 kHz, 5 MHz, 10 MHz), кој ќе овозможи непречено функционирање на сите услуги во мрежата.

симнете pdf
X