Тест & мерења

Благодарение на квалитетот со кој што ние се одликуваме, соработката со водечките компании во областа на тестирање и мерење, и заради тоа што ние сме секогаш во тек со најновите технолошки трендови, нашите инструменти ќе ги исполнат сите очекувања на клиентот, што е причината зошто ние сме лидери во регионот на ова поле.

Wireline

Wireline

Конкурентниот пазар, зголемувањето на побарувачката за пренос на ...

прочитајте повеќе
Wireless

Wireless

Потребата за се’ поголеми протоци и зголемени деловна и технолошка ...

прочитајте повеќе
Metrology&Lab

Metrology&Lab

За секое мерење кое ќе го правите треба да имате доверба дека е точно ...

прочитајте повеќе
Синхронизација

Синхронизација

Со цел вашите мрежи, опремата и апликациите да работат без проблеми ...

прочитајте повеќе