• СИГУРЕН ПАРТНЕР ЗА ДЕНЕС И ЗА УТРЕ

  Градиме успех - со вас, за вас

  Во Ибис Инструментс ја ставаме нашата експертиза во функција на вашиот успех во работата. Во време на брзи промени во технологијата и високи стандарди на комуникациските системи, ние ја користиме моќта на нашето знаење, искуство и посветеност во постигнување на највисоко ниво на технолошки развој, со цел нив да ги преведеме во функционални решенија за сите ваши потреби. Со обезбедување на максимална продуктивност со најефикасните методи и најпрофитабилните решенија, ние Ви помагаме да станете лидер или ја зачувате лидерската позиција, за да бидете сигурни во квалитетот на услугата што ќе им обезбедите на вашите клиенти, како и она што е најважно, да ги направите нив среќни и задоволни.

 • Ние Имаме визија

  Нашата визија е да бидеме синоним за компанија која е сигурен партнер на своите клиенти, компанија со високо ниво на професионалност и експертиза, која е иновативна и креативна, компанија која преку широк спектар на решенија во својата понуда им овозможува на своите клиенти да бидат на врвот на нивната продуктивност и ефикасност. Нашата визија е да бидеме лидери, и да ги изградиме нашите клиенти на таа позиција. Нашата мисија е да создадеме функционална, сигурна и ефикасна бизнис околина за нашите клиенти која инкорпорира нови технологии и трендови и која континуирано расте и се подобрува.

 • Ние имаме знаење

  Ние сме тим на искусни професионалци кои ја рефлектираат нивната стручност и енергија врз вас и вашата компанија, давајќи ви го тоа што ви недостасува за да ги постигнете сите посакувани цели. Над 100 успешни проекти и 50 компании кои ги имаат искусено предностите на работата со нашиот тим зборува повеќе за нас од нас самите.

 • Ние имаме начин

  Со познавањето на бизнис климата во регионот и негувањето на одлични партнерски односи со водечките светски компании во индустријата, нашата стратегија постепено и темелно се однесува на секој аспект на соработката со нашите клиенти, обезбедувајќи им го најдоброто од регионот и од светот.

Вести

Вести

Во петокот, 28 септември 2018 година, во хотелот Холидеј Ин, со поддршка на IBM и Kaspersky, Ibis Instruments одржа уште еден во серијата успешни семинари.

прочитајте повеќе
Актуелно

Актуелно

Ибис Инструментс со гордост Ве известува дека новата Big Data платформа на Ибис Инструментс ја доживеа својата прва комерцијална имплементација во голем Tier 1 оператор кој ...

прочитајте повеќе
Eкспертиза

Eкспертиза

Ибис Инструментс ја има изградено својата експертиза во полето на системска интеграција на OSS/BSS софтверски решенија, како и на полето на тест и мерни технологии. Во тие полиња ...

прочитајте повеќе

Претворете ја вашатаит во профитIT

IT Service Management

Во денешниот свет на брзи иновации во технологијата, со цел да се воспостави ефикасен начин на работа и да бидете колку што е можно поконкурентни, од клучно значење е да имате агилни, проактивни и ефективни ИТ системи.

прочитајте повеќе

Подигнете ги ваште ресурси на ниво на вашите цели

Business Transformation

Нашата платформа за управување со комплексни деловни процеси ќе ви овозможи да ги ставите сите ресурси, и целиот систем на работа во погон, создавајќи услови за поголема агилност на процесите, бизнис иновација, отстранување на неефикасностите, намалување на трошоците и зголемување на продуктивноста, и сето тоа со цел да ги постигнете вашите деловни цели.

прочитајте повеќе

Ние го трансформираме „хаосот“ на податоци во ваш корпоративен успех

Big Data & Analytics

Со подобро искористување на податоците со користењето на напредните аналитички способности на решенијата на Ибис Инструментс, вашата организација ќе биде во можност да има подлабоко разбирање на пословањето, да има посигурен и подобар процес на донесување одлуки и побрзи реакции поблиску до реакција во реално време.

прочитајте повеќе
security_icon.png

Ние го штитиме она што најмногу го цениме податоците

Security

Со користење на напредни иновативни методи, ние можеме да ви помогнеме да се справите со безбедносните закани на поефикасен и поефективен начин, притоа целосно обезбедувајќи ги вашите клучни податоци и комплетната ИКТ инфраструктура и услуги.

прочитајте повеќе

За ваши мерливи и видливи резултати

Test and Measurement

Благодарение на квалитетот што го испорачуваме, соработката со водечките производители во полето на инструменти за тестирање и мерење, и затоа што сме секогаш во тек со најновите технолошки трендови, нашите инструменти ќе ги исполнат сите очекувања на клиентите, заради што ние сме лидери во регионот во ова поле.

прочитајте повеќе