Нашиот семинар

На семинарот, професионалците од Ибис-инструменти и од различни вендори ги представуваат напредните решенија во Телекомуникациската и ИКТ индустријата со технички презентации, специјални сесии и работилници.

Иднината во изработка

Задоволство ни е да Ве поканиме и да бидеме Ваши домаќини на 18-от Годишен семинар на Ибис Инструментс, кој ќе се одржи на Сребрено Езеро, Србија од 19 до 21 октомври 2017 година.

Овогодинешниот семинар вклучува едукативни сесии, информации за трендовите на пазарот, насоки на развојот на производите и дружење со колегите од ИКТ индустријата. На неколку наменски сесии нашите експерти ќе Ве запознаат со:

  • Дигитална трансформација во Telco, EnterpriseиGovernment
  • Важноста на Cyber Security (сајбер безбедноста) за развојот на општеството
  • Финансиски регулативи воведени од ЕУ и нивната примена
  • Иновативни наши (in house) решенија за Big Data & Analytics -Ibis Performance Insights
  • Нова деловна ера преку API економијата
  • Cloudification
  • Напредни ИКТ мерења.

За повеќе информации посетете ја странатаweb.ibis-instruments.com/seminar2017или контактирајте не преку e-mail наseminar2017@ibis-instruments.com или преку телефон 389 71 22 55 65.


Се гледаме на Сребрено Езеро!

Срдечен Поздрав,

Ibis-Instruments