Кариера

Да научите нови вештини, да работите во различни дисциплини или да тргнете во нови предизвици.

ГРАДЕТЕ ЈА ИДНИНАТА, НЕ САМО ВАШАТА КАРИЕРА

Која е вашата страст? Да научите нови вештини, да работите во различни дисциплини или да тргнете во нови предизвици.

Ибис Инструментс има континуирана потреба за квалитетни нови луѓе. Ако сте завршиле Електротехнички факултет, ако сте амбициозни, сакате да учите и сакате да работите во динамична средина, контактирајте не со вашето CV.

Задолжителните полиња се означени со *